ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 20:19 Unul dintre suporterii grupului care a realizat bannerul de la meciul România - Olanda a ținut să transmită un mesaj cititorilor ActiveNews:

„Suntem alături de orice organizație, fundație, persoană, care luptă împotriva distrugerii familiei normale, formată din mamă + tată + copii. Singura formulă normală, naturală care poate întreține un mediu propice de dezvoltare pentru un copil. Primul drept al copilului este acela de a se naște, iar al doilea este dreptul la o familie formată din mamă și tată. Propaganda homosexuală foarte agresivă din aceste timpuri este una din uneltele celor care vor să distrugă civilizația creștină (pe lângă colonizarea țărilor creștine cu populație de religie musulmană), lovind la baza civilizației creștine, familia.

Îndemnăm pe cei care încă mai au puțină conștiință și demnitate, să reziste, să protesteze și să își exprime public poziția față de acest atac extrem de periculos și de organizat pe toate canalele media, chiar dacă este greu sa reziste "judecății" celor din jur, care ii vor privi ca pe niște paria. A accepta această aberație înseamnă trădare!", ne-a declarat tânărul care dorește să rămână anonim.

Știrea inițială

Suporterii echipei naționale de fotbal a României au afișat un mesaj de protest împotriva posibilei legalizări a parteneriatului civil între persoane de același sex. 

Evenimentul a avut loc cu ocazia meciului amical de la București dintre naționalele României și Olandei, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților.

Pe bannerul afișat de tinerii suporteri români se putea citi: „Nu parteneriatului gay civil! Primul pas spre abuzul infantil”.

Aceasta nu a fost prima ocazie cu care suporterii echipei naționale și-au manifestat opțiunile pro-familie și pro-identitare. La meciul România - Armenia, disputat în luna septembrie la București, fanii au afișat două mesaje: „Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia”, respectiv „Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării”.


De altfel, pentru aceste mesaje, Federația Română de Fotbal a fost și amendată de către forul internațional.

În 2016, la partida România - Polonia din noiembrie 2016, suporterii au afișat un mesaj clar în favoarea familiei: „Române, creștine, ar trebui să știi: Familia = mamă + tată + copii", după cum informa ActiveNews la vremea respectivă.