Un tată și fiica sa din Detroit au povestit despre tranziția pe care au făcut-o în urma operațiilor de schimbare de sex de la mamă și fiu. Cei doi transexuali au vorbit au vorbit despre această experiență care le-a schimbat viața, scriu cei de la nypost.com.

Corey Maison, în vârstă de 15 ani, le-a spus prima oară părinților săi că se „simte” fată acum patru ani. Mama băiatului spune că decizia băiatului său a făcut-o și pe ea să accepte faptul că se  „simte” bărbat.

Mai mult decât atât, Erica Maison a suferit o dublă operație de mastectomie pentru a fi mai „bărbată”.  

Astfel, familia Maison se va compune acum din doi „tați”, dintre care unul a fost mama celor doi copii, dintre care unul s-a născut băiat, dar se consideră „fată”.
 
Coaliția pentru Familie a strâns peste trei milioane de semnături pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei ca uniunea între un bărbat și o femeie. 
 
Printre cei 3 milioane de semnatari se află români din toate etniile și toate vârstele, oameni din toată țara. 

În urmă cu câteva zile, deputatul Daniel Gheorghe s-a adresat în plenul Parlamentului colegilor săi cărora le-a cerut să nu voteze legea parteneriatului civil, precizând și motivele pentru care această lege ar schimba tot ceea ce este normal în țara noastră.   

Formularea propusă pentru articolul 48 alin. 1 din Constituție este: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor''. Actualul text al Constituției se referă la căsătoria dintre soți.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Discurs incendiar al lui Daniel Gheorghe în plenul Parlamentului: Parteneriatul civil este în realitate o formă perfidă de a păcăli legislația și valorile morale ale acestei țări. Am avut de a face cu o nouă manipulare a propagandei LGBT