ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea doctorului Pavel Chirilă este stabilă, a anunțat fiica acestuia, Lavinia Chirilă. 

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și al medicilor, starea tatălui meu este stabilă.Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și gândurile bune, de care tata are nevoie în continuare.
Sunt recunoscătoare tuturor că ați înțeles că nu este posibil să primească vizite, însănătoșirea fiindu-i condiționată de acest fapt.
Sper că rugăciunile noastre îl vor face pe tata să treacă cu bine de această încercare. Doamne, ajută!”, a spus ea.

Profesor Doctor Pavel Chirilă a fost internat de urgență, sâmbătă 19 ianuarie, în urma unui accident vascular cerebral, după cum ActiveNews a anunțat la vremea respectivă.

Născut în anul 1946 la Slatina Nera (Caras Severin), Pavel Chirilă este medic primar de boli interne, doctor în științe medicale cu o lucrare despre „actul antiinflamator și antiinfecțios al extractelor vegetale.


După 1989, a reușit să construiască mai multe instituții, care au avut influență pe plan național: spitalul creștin Christiana din București, școala postliceala sanitară omonimă, editura cu același nume, o clinică de tratamente naturiste – „Naturalia” – la Voluntari, lângă București, și tot acolo Centrul de îngrijiri paliative „Sf. Irina”, pentru bolnavii de cancer.

În plus, a ctitorit o mănăstire de maici în Pipera, o alta la Slatina Nera, dar și o biserică în Voluntari. În ultimii ani, dr. Pavel Chirilă a devenit unul dintre cei mai cunoscuți medici din București, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină. Lucrează la finalizarea primei clinici de recuperare oncologică din România, la Nera.