ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției a provocat reacții dure ale susținătorilor homosexualilor. Toate persoanele care și-au manifestat într-un fel sau altul susținerea pentru Coaliția pentru Familie au fost atacate, cel mai bun exemplu fiind cel al lui Felix Tătaru

Florin Iaru a mers mai departe și i-a atacat pe toți semnatarii listei pentru organizarea referendumului și a spus direct că este vorba de "3 milioane de proști". În acest caz este acceptată libertatea de exprimare. 

De același tratament a avut parte Oliva Steer. Fosta vedetă a Pro Tv a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de susținere a Coaliției pentru Familie prin care atacă ofensiva LGTB. Iată mesajul Oliviei Steer:
 
”Romania e în al 27-lea an de declin demografic și curând nu va mai plăti nici pensii, că nu va mai avea cine alimenta fondul.

Între timp ne luptăm cu dezinfectanții diluați, statul mafiot și ofensiva organizațiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat după ’90), toleranță (le-a fost dată, nimeni nu le contestă dreptul de a avea relații și de a le afișa, în parade stradale chiar), recunoaștere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de câțiva ani și la noi, căsătorii gay și drept de adopție. Asta înseamnă copii crescuți în spiritul homosexualității și deci, curând, o rată și mai mică a natalității. Cât mai e până la extincția totală, Dumnezeu știe… Poate cu încă un mic efort, puțin de tot.

Dar până atunci, 3 milioane de semnături care susțin familia tradițională au fost depuse, la Palatul Parlamentului, într-o încercare disperată de a mai salva ceva. E – cine știe – gestul ultim al majorității fertile înainte să fie înghițită cu totul de pretențiile unei minorități sterile”, a scris Olivia Steer pe Facebook.
 
După publicarea mesajul a urmat un  lung șir de invective, apoi de raportări la Facebook. În urma acestora, pagina de Facebook a Oliviei Steer a fost blocată.