ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Situație ieșită din comun la Curtea Europeană de Justiție, acolo unde a ajuns procesul pe care doi homosexuali l-au intentat statului român, pe motiv că nu le recunoaște „căsătoria” încheiată în Belgia: în timp ce reprezentantul Guvernului României a susținut poziția statului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (președintele Csaba Astalosz - FOTO) - finanțat tot de la buget, a avut o poziție contrară!

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul au precizat că în favoarea României au avut poziții „admirabile” Polonia, Ungaria și Letonia. În favoarea cuplului homosexual a intervenit Olanda.

„Ieri la Curtea Europeană de Justiție cea mai defavorabilă pledoarie pentru statutul familiei în România a avut-o...CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării). În condițiile în care instituția este de stat, finanțată de la buget.. Practic România a avut două poziții complet opuse: una a agentului guvernamental și una a CNCD!!!

Absolut admirabil au intervenit în favoarea României Polonia, Ungaria și Letonia cu trei pledoarii superbe.
Din fericire în favoarea cuplului Coman, a intervenit doar Olanda și numai în scris, fără pledoarie”, afirmă sursele contactate de ActiveNews.