ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Realitatea TV a obținut informația că Gheorghe Dincă ducea fete pentru prostituție în Italia, după ce o femeie din anturajul acestuia a mărturisit informația.

Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni.

„Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua... nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor”. a declarat femeia la Realitatea TV.

Și celelalte românce care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de acel Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane.

„Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni”, a mai spus femeia.

În urma acestor informații publice, care au mai fost vehiculate în spațiul public, statul român face demersuri în Italia, pentru a obține informații despre activitatea infracțională a lui Gheorghe Dincă în Peninsulă. Conform surselor citate, cercetările s-au extins în Italia, unde presupusul criminal de la Caracal în Italia a stat o lungă perioadă de timp.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews