ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ca și în cazul ‪#‎Colectiv‬, în cazul care ține atenția publicului dar nu și a presei, al bebelușilor care au murit si a zecilor de copii internați în spitale, asistăm la o imensă manipulare a unor forțe lipsite de scrupule dar care au o agendă precisă.

Dacă de primul caz s-au folosit pentru demantelarea politică (impunerea unui guvern dependent de structuri politico-economice externe, globaliste) și atacul împotriva Bisericii Ortodoxe, acum moartea copiilor este montată diversionist împotriva firmelor cu capital românesc din domeniul lactatelor. Care sunt foarte puține, de altfel - fermelor din Ardeal care dădeau laptele pentru Napolact, deținută de multinaționala olandeză Friesland, le-au fost reziliate contractele și au falimentat, Albalact este în curs de a fi vândută concernului francez Lactalis, deci nu numai că nu vom avea fabrici românești, dar nici măcar laptele nu va mai fi local.

Or, chiar patronul de la Lactate Brădet spunea în conferința de presă că aduce laptele de la sute de km. distanță. De ce? În colonia România nu mai sunt decât puține ferme rămase, noi fiind doar o piață de desfacere pentru Centru. Chiar și așa, micul producător deranjează interesele coloșilor, care-i vor zdrobiți complet. Vedem iarăși periculozitatea puiului de casă, care este nesigur alimentar, contaminat de bacili, mult mai sigur fiind puiul dopat cu hormoni din supermarket.

În același timp, observăm că se fac asupra copiilor noștri experimente vacciniste, întrucât hexavaccinul făcut de curând era destinat pieții din Kazahstan, firma importatoare atrăgând oficial atenția că "acest medicament face obiectul unei monitorizări suplimentare".

Se atinge permanent siguranța națională alimentară, sanitară, nu mai vorbim de cea politică și economică. 
Și asta în țara cu cele mai mari servicii secrete din NATO, care nu știm exact în slujba cui sunt puse, a cetățeanului sau a globalismului, a corporatocrației bancare