ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Situația în care se află România, mai precis starea de urgență în care a fost plasată din cauza pandemiei de coronavirus, a făcut să apară situații unice în istoria țării: oamenii nu au mai putut sărbători Învierea Domnului la Biserică.

Mai mult decât atât, românii nu s-au mai putut duce la sfintele slujbe de aproape două luni de zile. În aceste condiții, cei care găseau o alinare la biserică au fost nevoiți să uziteze de diferite pretexte pentru a putea ajunge în dreptul unei biserici.

Așa s-a ajuns la situații precum cea surprinsă în imaginea de mai sus în București, duminică 10 mai: oamenii privesc cu jind, de după gratiile gardului, spre locul unde I se slujește Lui Dumnezeu.

Din câte a relatat ActiveNews, statul român analizează mai multe variante pentru deschiderea bisericilor după data de 15 mai, una dintre acestea vizând chiar schimbarea cultului bisericii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews