ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tragedie de proporții s-a petrecut ieri pe o șosea din Ungaria. Un microbuz cu români s-a lovit frontal de un camion, și toți cei nouă oameni aflați la bord și-au pierdut viața.

Potrivit unor imagini care circulă pe internet, șoferul, în vârstă de 38 de ani, făcea un live pe Facebook în momentul impactului.

Cei opt pasageri din microbuz munceau în Slovenia, pe plantațiile de hamei. Toții erau din județul Mureș și veneau înspre casă. 

În urma lor au rămas 35 de copii orfani

În microbuz se afla și o femeie însărcinată, împreună cu soțul ei. 

Ministerul Afacerilor Interne a transmis azi un mesaj pentru toți românii:

„O șosea din Ungaria… un șofer în live pe facebook… 9 persoane decedate… mai mulți copii orfani!

STOP! E prea mult… demult este prea mult!

Dragi prieteni, dacă vă aflați într-un mijloc de transport în comun și vedeți că șoferul folosește telefonul mobil, nefiind atent la drum și punându-vă în pericol viața, luați atitudine! Și dacă nu înțelege, sunați la 112… până la urmă este vorba de viața dumneavoastră!

Pentru voi, cei care conduceți mijloace de transport în comun (autocare, microbuze, taxiuri etc), înțelegeți că aveți în responsabilitate și viața noastră… dacă la a voastră nu țineți!

Și nu uitați: nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!

ÎNȚELEGEȚI ODATĂ PENTRU TOTDEAUNA!”