ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă a avut loc la Cluj-Napoca un marș al susținătorilor homosexualilor. Una dintre participante a decis să facă scandal și a mers în mijlocul unei adunări ce susținea familia tradițională, și după ce a ieșit în evidență, a fost scoasă de jandarmi și dusă la secție. Momentul a fost dezbătut intens în media, iar un parlamentar USR cere chiar schimbarea legii adunărilor publice.

Cunoscutul artist Paul Hitter este dezamăgit de comportamentul clujenilor care au ales să susțină homosexualii și are un mesaj pentru ei pe care îl redăm mai jos: 

„Ai trăit într-un mic orășel din Ardeal. Bunicul era cioban. Mâncai brânză, slană-clisă-și totul puțea a oaie pe lângă el. Tac-tu lucra printr-o fabrică, uzină sau chiar în mină. Orașul civilizat, case frumoase, construite de către cei din Imperiu. Atunci când românii nu intrau in Cluj - erau ținuți în afara porților orașului. Au venit valahii, i-au căpăcit pe ăia și ați avut voie să vă faceți biserici de piatră. Toată viața te-ai mândrit cu belșugul, seriozitatea ardelenească, chibzuință. Adică mai toți tăiați lemne ilegal. Dar tu ai plecat la furat în Germania sau te-a dat mă-ta la UBB și acum și s-a urcat la cap și vrei separatism. Te mândrești cu capitala Ardealului, Clujul, de parca ai fi construit-o tu. În regățeni îți bagi p**@ că sunt săraci și împuțiți, dar... susții drepturile LGBTQ. Căci, nu-i așa, bunică-tu asta făcea când mergea cu ciobanii, cu oile. Marș, ipocritule/o!” , a scris Paul Hitter pe Facebook.

Un fapt și mai grav a avut loc la marșul homosexualilor, mai mulți minori participând la manifestație chiar sub ochii oamenilor legii