Ofensiva activiștilor homosexualității inițiată după eșecul Referendumului pentru Familie continuă. După depunerea mai multor proiecte de lege pentru legalizarea parteneriatului civil între persoane de același sex, acum șapte cupluri de homosexuali au dat statul român în judecată pentru că a refuzat să recunoască „relația de familie” dintre ei.

Inițiatorii sunt fostul director al Asociației Accept, Florin Buhuceanu (FOTO stânga) și Victor Ciobotaru. Interesant este că deși cei doi se prezintă ca un cuplu, Buhuceanu declara în trecut că s-a „căsătorit” cu partenerul său spaniol, pe nume Raoul.

Ca și în cazul Hamilton-Coman (și el fost lider al Accept), „cuplul” de homosexuali care se simte discriminat de statul român este unul cu scop pur activist.

Florin Buhuceanu și Victor Ciobotaru au mai găsit șase cupluri de același sex și au dat în judecată România pentru a o forța să legifereze parteneriatul civil.

Motivația? Legislația pentru reglementarea parteneriatului civil este blocată în Parlament și o condamnare a României la CEDO i-ar forța pe parlamentari să fie mai „deschiși”.

Senatorii juriști au respins pe 12 martie două proiecte care urmăreau legalizarea parteneriatului civil, pe motiv că „nu se justifică, soluția juridică nu rezolvă și nu răspunde niciunei nevoi sociale”. Este evident de ce activistul Buhuceanu avea nevoie de un „partener civil român”: crearea artificială a unei nevoi sociale pe plan autohton.

Barbara Nowacka, o activistă poloneză, afirma că legalizarea parteneriatului civil este primul pas spre adopțiile copiilor de către cuplurile de același sex.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews