ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cadrul campaniei sale de obligare a autorităților să își apere cetățenii, Platforma Civică apolitică ÎMPREUNĂ a postat luni pe pagina proprie de social media o reacție la vestea că minora Sorina din Baia de Aramă a fost scoasă duminică din țară de cuplul româno-american care a adoptat-o în urma unor demersuri controversate, cercetate încă de Justiție.
 
Făcând o paralelă între „cazul Sorina” și cazul copiilor doctoriței Camelia Smicală, Platforma ÎMPREUNĂ atrage atenția asupra tăcerii vinovate a societății civile și a delăsării instituțiilor statului, concluzionând că toți copiii care cad victime acestui „sistem ticăloșit” reprezintă „chipul României batjocorite, trădate, vândute de indivizii din ziua de azi care își spun „români” și de structura anti-românească ce își spune „stat român”.” 

„ROMÂNIA, APĂRĂ-ȚI COPIII !
campanie de obligare a autorităților să își apere cetățenii !
Mihai, Maria, Sorina, sutele de copii din dosarele de adopții dispărute, toți sunt chipul României batjocorite, trădate, vândute de indivizii din ziua de azi care își spun "români” și de structura anti-românească ce își spune "stat român”.
Niciun cuvânt în apărarea lor de la NIMENI!
Dumnezeu Însuși va face dreptate acestor copii, iar Istoria nu iartă niciodată, din păcate”, a postat Platforma ÎMPREUNĂ luni pe pagina proprie de social media.

O luare de poziție similară a fost postată și duminică seară, imediat după aflarea veștii că Sorina a fost scoasă din țară de adoptatorii ei.

„Sistemul ticăloșit a învins! În pofida tuturor dezvăluirilor, în pofida tuturor ilegalităților, în pofida demenței violente a procuratoarei de copii! România e un bantustan!”, consideră activiștii Platformei Civice ÎMPREUNĂ.