ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri 28 iunie, de la ora 17:00, la Cluj Napoca va avea loc protestul „Răpirea și vânzarea copiilor României - cazul Sorina”, informează Știri pentru Viață.

Mai precis, evenimentul va avea loc pe Bulevardul Eroilor, în zona monumentului Memorandiștilor, precizează sursa citată.

Acesta este al treilea protest față de tratamentul autorităților față de Sorina, micuța din Baia de Aramă dată spre adopție unui cuplu de cetățeni americani.

Joi, la Baia de Aramă a avut loc un alt protest la care au participat câteva zeci de persoane.Aceștia au cerut returnarea Sorinei în familia în care a crescut în ultimii opt ani. Protestarii purtau mesaje precum „Uniți pentru Sorina”, „Respectați decizia copilului”, „Te iubim Sorina”, „Nu plecăm acasă fără Sorina” sau „Anulați adopția”.

 
Duminica trecută, câteva sute de persoane au protestat la Baia de Aramă față de decizia autorităților de a o lua pe Sorina, forțat din casa în care a crescut.
 
Localnicii din Baia de Aramă cer de câteva săptămâni, ca Sorina să rămână în casa în care a crescut, deși instanța din Craiova a încredințat-o unei familii de cetățeni americani.
 
Joi, instanța din Drobeta Turnu Severin a decis să amâne până pe 3 iulie cererea Procurorului General al României ca fetița să rămână în țară până la lămurirea viitorului său.