Vineri 28 iunie, de la ora 17:00, la Cluj Napoca va avea loc protestul „Răpirea și vânzarea copiilor României - cazul Sorina”, informează Știri pentru Viață.

Mai precis, evenimentul va avea loc pe Bulevardul Eroilor, în zona monumentului Memorandiștilor, precizează sursa citată.

Acesta este al treilea protest față de tratamentul autorităților față de Sorina, micuța din Baia de Aramă dată spre adopție unui cuplu de cetățeni americani.

Joi, la Baia de Aramă a avut loc un alt protest la care au participat câteva zeci de persoane.Aceștia au cerut returnarea Sorinei în familia în care a crescut în ultimii opt ani. Protestarii purtau mesaje precum „Uniți pentru Sorina”, „Respectați decizia copilului”, „Te iubim Sorina”, „Nu plecăm acasă fără Sorina” sau „Anulați adopția”.

 
Duminica trecută, câteva sute de persoane au protestat la Baia de Aramă față de decizia autorităților de a o lua pe Sorina, forțat din casa în care a crescut.
 
Localnicii din Baia de Aramă cer de câteva săptămâni, ca Sorina să rămână în casa în care a crescut, deși instanța din Craiova a încredințat-o unei familii de cetățeni americani.
 
Joi, instanța din Drobeta Turnu Severin a decis să amâne până pe 3 iulie cererea Procurorului General al României ca fetița să rămână în țară până la lămurirea viitorului său.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews