Doctorul Leon Dănăilă, considerat unul dintre geniile chirurgiei românești, a acordat un interviu în care a vorbit și despre problematica homosexualității.

Acum deputat din partea PNL, doctorul a afirmat că este un susținător al căsătoriei naturale, al familiei, pentru că doar un bărbat și o femeie pot forma o familie și da naștere copiilor.

O asociație obscură, MozaiQ, l-a reclamat deja pe dr. Dănăilă la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa - simpatizant PSD,  cere boicotarea referendumului despre familie în mass- media, dar și „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”. Până acum nimeni nu s-a autosesizat în acest caz și nu a fost luată nicio măsură.

Sebastian Bodu a comentat aceste evenimente și nu înțelege de ce declarațiile doctorului Dănăilă au fost aspru criticate, iar cei de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării au fost sesizați și în acest caz se poate ajunge la un proces civil pentru defăimare, în schimb la reacția liderului studenților nu s-a sesizat nimeni pentru jignirile împotriva părinților și bunicilor din această țară.

„Dacă zici că homosexualii (de exemplu) nu ar trebui lăsați să voteze, că ei nu e oameni, ai pus-o: amendă de la CNCD, proces civil pentru defăimare, înjurături de la tot cartierul virtual. Dacă, însă, spui că parintii si bunicii noștri nu ar trebui lăsați să voteze, că ei nu e oameni, e cool. Ești lider al hipsterimii. Declaratia privind părinții și bunicii apartine liderului studenților de la facultatea de științe politice din Buc. Desigur, CNCD nu s-a autosesizat, iar fb nu a luat foc, precum după declarațiile academicianului Dănăilă.”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

Fostul șef al ANAF a mai precizat că pentru situația în care s-a aflat doctorul Leon Dănilă este vinovată fosta șefă a PNL, Alina Gorghiu.

„Doctorul Dănăilă nu a intenționat să jignească pe nimeni. A vrut doar sa spună ca un cuplu homosexual nu poate procrea si, dacă vrea un copil, trebuie sa il ia din altă parte. Era, deci, un argument in favoarea familiei tradiționale, heterosexuale, care are ca scop procrearea, avand „mijloacele" necesare. Doar că nu i-au iesit bine vorbele, că nu le are cu de-astea. Greșeala este a Alinuței-tutei, care l-a pus cap de listă la Senat pentru voturile pe care credea că le aduce datorită imaginii lui.”, a mai spus fostul șef al ANAF.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews