ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu cât se apropie mai mult referendumul convocat de cetățenii României pentru definirea familiei în Constituție, cu atât se întețesc atacurile la adresa celor care susțin această inițiativă civică, unică în istoria democrației românești.

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa - simpatizant PSD,  cere boicotarea referendumului despre familie în mass- media, dar și „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”.

„Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă. Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum. Greu? Tineri care lucrari (sic!) în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF”, a scris el pe pagina de facebook.

Andrei Nicolae Popa, unul dintre foștii lideri și actual „sfătuitor” ai șefilor Consiliului Național al Elevilor, susținea în 2015 că reprezintă social-democrația, adică „Libertatea expresiei, libertate religioasă (stat secular), libertatea de conștiință, justiție socială, egalitate de șanse, echitate socială, egalitate în fața legii, solidaritate față de cei săraci, solidaritate față de cei tineri și bătrâni, solidaritate fata de toți cetățenii statului tău”.

Evident, nu toți bătrânii și cetățenii merită solidaritatea fostului șef de cabinet al deputatului Cornel Comșa.