*Tocmai ce spusesem că vizita Papei va fi greu digerată de neo-marxismul mondial, că Europa liberă s-a și apucat să incite pe catolici împotriva ortodocșilor. Neo-marxismul diversionist acuză complet mincinos BOR că "nu e deschisă ecumenismului". Făcându-se că uită, între multe altele, că după un veac de "ecumenism" bisericile creștine nici măcar Paștile nu-l prăznuiesc în aceeași zi (lucru care mă face să conchid că ecumenismul e de fapt o mișcare foarte serioasă cu realizări neserioase).

*În România dacă te porți normal te ignoră toți. Dacă ești smintit și-ți joci bine rolul toți vorbesc de tine și ajungi președinte. Fiul lui Caramitru calcă pe urmele lui Băsescu. Să-l ajutăm, zic, ca și pe zbanghiu.

*"Nu judecați, ca să nu fiți judecați" (Domnul Iisus Hristos). Iată cât de simplu am putea scăpa de judecata lui Dumnezeu.

*Un ONG de rezerviști (inclusiv securiști) a dat ca sigure grave acțiuni anti-românești la Șumuleu cu ocazia vizitei Papei. Acum înțelegeți de ce proștii n-au noroc nici la loto?

*Piața spirtoaselor din Bruxelles e în cădere liberă, pleacă Juncker și Macovei.

*Să sperăm că în cele din urmă și justiția va constata, asemeni istoriei, ilegalitatea trecerii României de la Regat la Republică.

*CEDO, acum două zile: nu e nicio problemă că securiștii MApN mi-au stabilit pensia (circa 1.000 de lei) după reglementări la care nu mi-au permis accesul. Europa azi? O crimă.

*Nu știu cine a avut până acum mai multă dreptate în disputa de la Cimitirul din Valea Uzului. Spun mai multă deoarece mi se pare că nici maghiarii nici românii n-au avut toată dreptatea. Ce știu e că acolo vorbim deja de un litigiu care se cere rezolvat în justiție. Și pentru că e evident că procedura legală se va întinde în mod inevitabil pe o durată mai mare de timp – iar cazul reclamă cât mai curând o soluție temporară – instanța sesizată va trebui să recurgă la procedura ordonanței președințiale. Consecința fiind că vom avea hotărâri judecătorești executorii de drept, pronunțate în numele legii. Iar în prezența lor instituțiile statului cu atribuții în respectarea legii vor avea obligația unei acțiuni ferme. Care să ignore deopotrivă și nu știu ce incitări ale politicienilor de la Budapesta, dar și manipulările și instigările extremiștilor din ambele tabere etnice locale. Apropo, în cazuri de genul acesta, care pot avea urmări grave, domnii procurori ar face bine să-și amintească că în Codul penal există și infracțiunile  de comunicare de informații false și incitare la ură.

*Scandal în familia Iohannis. Pentru că are șapte dosare penale mai puține decât soțul d-na Carmen pretinde să candideze ea la prezidențiale. Apropo, unii cârtesc că d-na Carmen nici de primă doamnă n-a fost bună, că n-a știut să se îmbrace. Ba eu cred c-a fost suficient dacă a știut să se dezbrace

*Ca să-și scape pielea după Decembrie 89, Securitatea s-a predat Occidentului cu tot cu interesele țării. O tranzacție extrem de profitabilă și azi.

*Mi se pare că sistemul îi pregătește lui Băsescu o ieșire soft din povestea cu Securitatea (două denunțuri la limita poliției politice din vremea când era elev la Marină). Grozăviile sunt însă în arhiva SIE și privesc perioada cât el a fost ofițer și agent șef la Anvers.

*Istoria demitizată: istoricul Lucian Boia a fost și el securist.

*Vișinele sunt niște cireșe care au avut "ghinion" (Iohannis dixit).

*„Trupul ni-l hrănim cu mâncare, sufletul cu frumos iar duhul cu Dumnezeu” (Măicuța Siluana Vlad). 

*E nevoie de eliberarea învățământului de sub dictatura corectitudinii politice și restabilirea urgentă a autorității dascălilor.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews