Starea de sănătate a doctorului Pavel Chirilă s-a îmbunătățit considerabil, a anunțat fiica sa, chirurgul Lavinia Chirilă. 

 

„Mă bucur nespus să vă spun că tata se simte mult mai bine.Dumnezeu a ascultat rugăciunile voastre și ale mele și se pare că îl lasă să își termine frumoasa misiune creștină AICI. 
Astăzi a mâncat, ne-am îmbrățișat, a întrebat de voi toți, i-am povestit și i-am transmis toate urările voastre. Sunt încă extrem de emoționată.
Vă țin la curent și rugați-vă în continuare! Este cel mai mare ajutor.
Mulțumesc întregii echipe medicale de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, care este extraordinară! Doamne ajută!”, a spus Lavinia Chirilă.

Reamintim că doctorul Pavel Chirilă a suferit un atac vascular cerebral, sămbăta trecută, după cum ActiveNews a anunțat la vremea respectivă. O scurtă biografie a doctorului Chirilă este disponibilă aici.


 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.