Cotidianul „The Guardian” publică pe siteul său de internet o serie de caricaturi sub titlul „Unde poți săruta un partener de același sex în București”. Seria este realizată de către Andreea Chirică, o graficiană de extrema stânga din România.

În „desene” se poate observa scris, la un moment dat, următorul text: „Și vrei să ieși, să consumi o băutură (sau mai multe) și să-ți ții partenerul de același sex în brațe, să-l/o săruți. Și nu sunt multe locuri unde e posibil să faci asta în capitala, în principal homofobă, a foarte homofobei Românii”.

Drept „exemplu”, este prezentat, printre altele, un așa-zis flyer despre Referendumul pentru Familie, care este descris de Andreea Chirică drept „flyer cu propagandă anti-homosexuală”.

Mai jos, autoarea scrie despre un bar de homosexuali din București că este „un mic paradis pentru bărbați homosexuali care caută distracție și scurte întâlniri amoroase”. Prin „scurte întâlniri amoroase”, autoarea se referă la aventuri sexuale, adesea anonime, de genul povestite de tânărul acesta, care bolnav de SIDA fiind, a avut relații cu sute de bărbați. Un caz asemănător a fost făcut public și în județul Constanța, dar a fost repede mușamalizat.

Rubrica „Cities”, cea care găzduiește acest material, a fost lansată în 2014 și este susținută de Fundația Rockefeller. Deși nu uită să menționeze imediat că „acest site este independent editorial față de orice sponsorizare”, cotidianul The Guardian omite să precizeze faptul că doar în 2017, Rockefeller Foundation a oferit burse de 300.000 de dolari pentru organizațiile care susțin și apără comunitatea LGBTQ.

Fundația Rockefeller are o istorie veche în susținerea cauzelor precum cea a LGBTQ.În anii '30 ai secolului trecut, fundația a susținut financiar Institutul pentru Antropologie, Ereditate umană și Eugenie din Berlin, cel pe care l-au folosit naziștii pentru experimentele eugenice din timpul celui de-al treilea Reich.

Acest lucru a continuat și după ce a devenit evident că Institutul era folosit pentru demonizarea evreilor și a altor grupuri. Mai mult, deși a primit rapoarte clare că studiile respectivului institut erau folosite pentru a justifica politica rasială a naziștilor, Fundația Rockefeller nu a făcut nimic pentru a expune faptele reprobabile ale regimului lui Hitler, după cum notează Gretchen Schafft în cartea sa, „De la rasism la genocid: antropologia în al treilea reich”.

Mai mult decât atât, Fundația Rockefeller a finanțat un institut asemănător din Statele Unite ale Americii, „Eugenics Record Office”.  Din fericire, acesta s-a închis în 1939.
 
Fundația Rockefeller l-a susținut și finanțat pe Alfred Kinsey, om care și-a fondat cercetarea pe abuzuri înfiorătoare, inclusiv pe copii de 2 ani, conform unor mărturii. Pe studiile lui Kinsey se bazează întreaga ideologie LGBT, afirmă Ninel Ganea în România Liberă.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews