ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un incendiu a avut loc la stația de metrou Timpui Noi după ce un tren a luat foc în mers, iar călătorii au fost evacuați de urgență, anunță B1 Tv.

Fumul a ajuns până la stația Unirii. Nu au fost întregistrate victime, iar călătorii au fost transportați cu următorul tren.

Incidentul s-a produs în jurul orei 6.45, iar trenurile nu au înregistrat întârzieri.

În urmă cu doar două zile a mai avut loc un incident la metroul bucureștean, atunci când un incendiu a izbucnit între stațiile de metrou Victoriei și Aviatorilor, după ce au luat foc doi metri de cablu care izolează șina de metrou. Pompierii au oprit focul fără incidente.

 Probleme la metrou au fost și în luna aprilie, când la stația Piața Romană a izbuncit un incendiu, după ce un tablou electric a luat foc.

Cu câteva zile înainte de incendiul de la Piața Romană, ISU București a efectuat un exercițiu tactic la metrou. Scenariul a presupus producerea unei defecțiuni a garniturii de metrou în tunel, în apropierea stației Republica, izbucnirea unui incendiu și degajarea unei cantități mari de fum care punea în pericol viață călătorilor aflați în metrou. 

Știre în curs de actualizare