ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Mihail Milea, unul dintre cei mai iubiți preoți români, creator al rețelei de centre sociale pentru persoane nevoiașe intitulate „Savaliada”, în care sute de persoane sunt îngrijite zilnic, se opune obligativității vaccinării. Fundația „Sfântul Sava” a fost înființată acum 25 de ani, timp în care a ajutat mii de persoane.

El spune că prin propusa lege se încalcă mai multe legi, inclusiv Constituția și Carta Fundamentală a Drepturilor Omului. De asemenea, părintele Milea afirmă că românii nu au încredere în autorități și Organizația Mondială a Sănătății.

„Dumnezeu ne-a creat liberi pe noi, oamenii. Dacă El nu ne forțează în nicio direcție, înseamnă că libertatea de a decide este un fundament antropologic, ființial, care face parte din noi și peste care nu poate trece nimeni.

Legea vaccinării obligatorie a întregii populații din România: copii, tineri, adulți, vârstnici, care se află în dezbatere urgentă pe masa Parlamentului, încalcă Constituția României, Legea Drepturilor Omului și Dreptul Pacientului.

Legea 46/2003, articolul 13 din Legea Drepturilor Pacientului, spune așa: „pacientul are dreptul să refuze sau să oprească o intervenție medicală, asumându-și în scris răspunderea pentru decizia sa”.

Conform Deciziei Curții Europene a Drepturilor Omului din 2002, „vaccinarea obligatorie intră în coliziune cu dreptul la viața privată garantată de articolul 8 din Convenția Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului și a Libertății Fundamentale”.

Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene prevede, la articolul 3, „Dreptul la integritatea persoanei”.

Prin acest proiect de lege dictatorial, fascist, comunist, al vaccinării obligatorii, se prejudiciază libertatea de exprimare a Drepturilor omului, de a fi informat cu privire la riscurile acestei vaccinări.

Acolo unde există riscuri, în orice domeniu, trebuie să fie garantată libertatea de a face sau a nu face un anume lucru.

Prin articolul 59 din proiectul de Lege a vaccinării obligatorii, personalului medico-sanitar și farmaceutic i se interzice să vorbească despre riscurile acestei vaccinări.

De ce companiile farmaceutice din lume, care produc vaccinuri, nu-și asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța produsului realizat de ele?

Organizația Mondială a Sănătății joacă în prezent rolul de agent de vânzare a acestor vaccinuri. În ultima vreme, la indicațiile acestei instituții mondiale, s-a creat isteria pandemiei de „gripă aviară”, „gripă porcină”, mai nou, „gripa coronavirus”; de pe urma lor au avut de câștigat anumite trusturi farmaceutice. Acesta este unul din motivele pentru care populația României nu are încredere în vaccinarea obligatorie, de pe urma căreia se vor îmbogăți peste noapte conducătorii acestor instituții farmaceutice mondiale, care produc aceste vaccinuri”, a scris el

Părintele Milea afirmă că dacă se adoptă această lege, devine clar că România nu mai este o democrație. Sâmbătă, 7 martie, la Buzău și în mai multe orașe ale țării, are loc un protest împotriva obligativității vaccinării.

„În S.U.A., Marea Britanie, Germania, Spania etc., țări democratice, nu există această Lege a vaccinării obligatorii, ci doar se fac recomandări pentru vaccinarea populației. De ce această grabă, în România, de a vota această Lege a vaccinării obligatorii?

Este clar, deci, că nu mai există democrație în țara noastră și că poporul român a devenit „o turmă de animale cuvântătoare”, condusă de un grup de oameni care apără interesele financiare ale unor instituții mondiale.

Eu am convingerea fermă că „Mare este Dumnezeu!” și că această țară, „Grădina Maicii Domnului”, România, nu va dispărea, iar poporul se va trezi la realitate.

Doamne, Dumnezeule, apără-ne de toate relele care s-au năpustit asupra noastră!

Preot profesor doctor Mihail Milea

Președintele Fundației pentru copii „Sfântul Sava de la Buzău” ”, se încheie mesajul părintelui Milea.