ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Mioc ne semnalează: „Culturist adept al waccinării. Scria pe Twitter și Facebook:

„Cei care credeți că vaccinurile omoară oameni mă puteți folosi ca test. Dacă mor, ați avut dreptate. Dacă nu mor și n-am avut efecte adverse, ați greșit și trebuie să recunoașteți asta (măcar pentru voi înșivă)”.

Ce credeți că s-a întîmplat cu omul ăsta?”

Doug Brignole, o emblemă în lumea culturismului și un autor de cărți despre sănătate, a murit subit la vârsta de 63 de ani, informează TheGatewayPundit.

Cauza decesului nu a fost încă dezvăluită.

Brignole susținea cu tărie vaccinarea obligatorie împotriva COVID. Una din declarațiile sale pe tema siguranței vaccinurilor a fost distribuită pe scară largă pe internet.

„Am suficientă încredere în vaccin, pe baza cercetărilor mele, pentru ca acesta să fie făcut”, a scris Brignole pe contul său de Facebook publicând și două fotografii de la injectarea sa cu serul experimental Moderna într-un „Centru de vaccinare” din goana mașinii, tip Drive Through.

„Cei care cred că vaccinul ucide oamenii mă pot folosi pe mine ca un test. Dacă mor, înseamnă că ați avut dreptate. Dacă nu mor și nu am efecte adverse, ați greșit și ar trebui să recunoașteți (cel puțin în fața voastră). Mai bine, ar trebui să recunoașteți că ați fost induși în eroare și să spuneți lumii cine v-a indus în eroare, astfel încât alți oameni să poată beneficia de faptul că îi pot evita pe acești reprezentanți ai fricii.”, a mai scris decedatul în comentariul său din aprilie 2021

Brignole s-a injectat cu Moderna anul trecut, potrivit postării sale pe Facebook din 5 aprilie 2021.

„Sunt vaccinat ! Ei bine, primul din două. Hai să terminăm cu asta ca să ne putem întoarce la călătorii, la concerte și la distracție. Vaccinarea mea a fost ieri și nu am avut nicio problemă cu vaccinul. Deltoidul m-a durut un pic, dar în rest nu am avut probleme. Suntem cu toții în asta împreună, așa că hai să ne facem pfiecare artea noastră pentru a învinge".

Săptămâna trecută, Brignole a scris pe contul său de Instagram despre cum se pregătește pentru Concursul AAU Mr. Universe 2022 din Las Vegas. Pe toate conturile de socializare are postări de acum câteva zile.

Comentariile curg lanț la postarea sa „profetică” din 5 aprilie 2021. Dincolo de cele care sunt scrise chiar acum, sunt de remarcat mai mulți binevoitori care au încercat să-l avertizeze acum un an că nu a făcut cel mai bun lucru, în speranța că nu se va injecta și cu o altă doză.

Astfel, de exemplu, Brian Karger îi replică lui Doug Brignole: „Mă bucur că aveți această părere. De asemenea, și eu am făcut multe cercetări și pot spune că verdictul nu a fost încă dat. Evident, nu vă doresc și nu sper să vă fac rău. Nu transformați acest lucru în ceva ce nu este. Avem libertate în America. Fapt>Opinie.”

Doug Brignole îi răspunde: „Nu vreau să fac din acest subiect un subiect politic (ați spus "...nu-l transformați în ceva ce nu este") și cred că este ciudat că ați spus asta. Spun doar că am încredere. Înțeleg că unii oameni nu sunt de acord și îi invit pe oameni să mă folosească pe mine ca pe un mod de a testa această încredere. Cred că are sens logic ca oamenii să spună: "bine... să vedem dacă i se întâmplă ceva lui Doug... cineva pe care îl cunoaștem"... în loc să creadă "rapoarte" despre oameni care mor, fără să cunoască de fapt niciunul dintre cei care au murit și fără să știe dacă ceea ce a citit este cu adevărat corect. Iată o șansă pentru voi să vedeți ce se întâmplă cu cineva pe care îl cunoașteți. Considerați că este un experiment și recunoașteți rezultatul. Nu ar trebui să fie respins. Este un test real. (BTW, 3 milioane de oameni pe zi sunt vaccinați în SUA acum... dacă chiar și 1/10 din 1% din acești oameni ar muri, am avea 300 de decese prin vaccinare în fiecare zi... dar asta nu se întâmplă) "Avem libertate în America"? Bineînțeles că avem. Vaccinul nu este obligatoriu...nu este ilegal să îl refuzi. Deci, de ce ați spune "avem libertate în America"? Dacă aș posta că recomand o dietă săracă în carbohidrați, ați spune "avem libertate în America"?”

Un alt utilizator, John Schaefer, încearcă să îi explice că realitatea nu stă tocmai așa: „Doug Brignole, vă respect și îmi place cartea dumneavoastră. Totuși, dacă v-ați documentat cu adevărat și ați verifica VAERS - o divizie a HHS ați vedea peste 40.000 de reacții adverse în urma vaccinării, inclusiv peste 2.000 de decese. Așadar, se raportează decese. Nu este deloc o alarmă (falsă), ci statistici reale. În ce privește provocarea dvs., că dacă nu veți avea nici o reacție adversă atunci totul este în regulă în ceea ce privește produsul de terapie genică, aceasta este ca și cum i-ai spune celui care fumează 3 pachete de țigări pe zi și nu face niciodată cancer că fumatul trebuie să fie în regulă. Vaccinul este o alegere personală pentru cei care consimt să facă parte dintr-un experiment de terapie genică [Apropo - chiar în dosarul depus de Moderna, ei o numesc tehnologie de terapie genică, iar FDA o numește terapie genică]. Bineînțeles, vă doresc toate cele bune și o sănătate minunată în continuare și să continuați să faceți aceste videoclipuri!!! Ai grijă de tine!”, conchide acesta în comentariul din aprilie 2021, avertizându-l de asemenea că „terapia genică” nu a fost testată nici pentru imunitate, nici cu privire la transmitere, ceea ce s-a dovedit cu totul adevărat.

Citiți LE-A RÂS ÎN FAȚĂ: Directorul executiv al Pfizer a recunoscut în fața Comisiei Europene că vaccinul anti-COVID NU a fost testat cu privire la OPRIREA TRANSMITERII. AU MINȚIT ȘI-AU VACCINAT. Bourla a refuzat să depună mărturie despre achizițiile de doze

Doug Brignole nu se lasă însă și continuă să-și susțină punctul de vedere: „Exact. Nimeni nu forțează pe nimeni să facă absolut nimic. Liberă alegere. Am făcut-o pentru că eu cred că îmi va întări imunitatea împotriva Covidului și pentru că eu cred că imunitatea mea îi va proteja și pe alții. Este de înțeles că unii oameni se tem să li se injecteze ceva în corp, despre care au auzit/citit din surse (de încredere sau nu) că este periculos, iar acei oameni sunt perfect liberi să se abțină de la vaccinare. Nu este nicio problemă.”, mai spune acesta oferind în completare și un link către așa-zișii „fact-checkerși” care demonstrează din doi timpi și trei mișcări ce este „mit” al „conspiraționiștilor” și ce este „real” cu privire la serurile experimentale Covid.

Din păcate, decesul subit al marelui culturist este cât se poate de real.

Moartea bate propaganda. Și va continua să o facă și în continuare...

Decesul lui Doug Brignole se adaugă unei liste mai mari de culturiști, dintre care amintim:

MR. UNIVERSE a decedat după a treia doză de vaccin. Vestea tristă a lunii iulie 

Culturistul polonez Paul Poloczek a murit subit la 37 de ani. El se adaugă unei liste: Stacey Cummings, în somn, 31 de ani, Cedric McMillan, atac de cord, 44, Ashley Gearhart, în somn, 37 de ani, George Peterson, 37, Shawn Rhoden, 46, John Meadows, 49 

MIKE MITCHELL, celebrul actor din filmele BRAVEHEART și GLADIATOR, a murit „din cauze naturale”, la o săptămână după ce fusese injectat cu a 3-a doză de vaccin anti-Covid. Avea 65 de ani. Presa turcă anunță că a făcut atac de cord