ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul infecționist Ion Alexie, de la spitalul Summerlin din Las Vegas, a transmis recent românilor, din dragoste de țară și poporul din care face parte, că National Institute of Health, din Statele Unite, a autorizat medicii americani să folosească Ivermectina pentru:

1. Profilaxie, înainte de expunere la virusul SARS-Cov-2 (foarte mulți medici utilizează Ivermectina lunar, pentru protecție);

2. Profilaxie, pentru a evita o eventuală reinfectare;

3.Tratament, pentru pacienti Covid în oricare din stadiile bolii, preferabil imediat după debutul simptomelor, pentru prevenirea formelor grave, spitalizărilor și deceselor.

În acest mod, presiunea asupra spitalelor va scădea, iar medicii vor putea trata și alte boli, așa cum o făceau înainte de pandemie, a informat SmartRadio.

Probabilitatea ca Ivermectina să nu fie eficientă, după ce 32 de studii au arătat calitățile medicamentului împotriva Covid-19, este de 1 la 4 miliarde, scrie sursa citată. Același lucru l-a afirmat și Dr. Pierre Kory, președintele Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), în fața Comisiei responsabile a Senatului Statelor Unite (video și protocol pentru tratatment, AICI).

Ivermectina a câștigat Premiul Nobel în 2015 ca medicament simplu și totodată revoluționar împotriva paraziților, premiu acordat profesorului irlandez, acum nonagenar, William Cambell de la Universitatea Drew și japonezului Satoshi Ōmura de la Universitatea Kitasato. Superba prelegere despre beneficiile curative ale simplității rostită de profesorul Cambell la decernarea Premiului Nobel poate fi urmărită AICI.

Citându-l pe profesorul Andrew Hill (video-interviu France Soir) de la Universitatea din Liverpool (studiu aici), Financial Times, unul dintre cele mai importante ziare ale lumii, a titrat săptămâna trecută că ivermectina poate reduce riscul morții bolnavilor de Covid cu 75%.

Alte două studii importante asupra descoperirii au fost publicate de jurnalele de specialitate Science Direct și The Lancet. Franța dezbate de asemenea folosirea medicamentului ca tratament anti-Covid.

Ivermectina - „Vaccinul săracului” și corul denigratorilor de serviciu

„Sunt încrezător că mulți dintre cei care nu vor să se vaccineze vor accepta Ivermectina”, spune Ion Alexie, care a mai declarat că în urma administrării medicamentului-minune, botezat de el „vaccinul săracului”, din 50 de pacienți ai săi, „n-a ajuns niciunul la ATI și majoritatea s-au externat".

Probabil că această afirmație, cât și faptul că Ivermectina este foarte ieftină, a făcut brigăzile de neo și vechio-securiști, neaveniți de altfel în domeniul științific și medical, să dezlănțuie un linșaj public la adresa simpaticului doctor român din SUA, după cum a atras atenția publicistul Iulian Capsali în editorialul său de azi.

Posibil ca atacul PSD-istului Alexandru Rafila de la Antena 3 să aibă legătură și cu sponsorizările primite din partea companiei Pfizer, despre care pomenește avocatul Gheorghe Piperea în Opinia sa publicată de ActiveNews? Nu știm, dar credem că a fi interesant de aflat. Ce organ al statului ar trebui să se autosesizeze în primul rând: ANI, DNA sau DIICOT?

Medicul român Ionache Alexie este Șeful Secției de boli infecțioase al Spitalului Summerlin din Las Vegas - un spital dintr-un cartier foarte scump al celebrului oraș american de milionari - din 2007, de 14 ani!

În corul denigratorilor a intrat imediat, cu sunet de bocanc plesnit, și vedeta advertorialelor ilegale la vaccinul Pfizer/BioNTech, Adrian Marinescu, care este doar medic primar infecționist, din 2013, la „Matei Balș”, o altă instituție beneficiară a unor sponsorizări generoase din partea companiei Pfizer, după cum vom arată pe ActiveNews în scurt timp.

Marinescu este citat în EvZ cu afirmația că Ivermectina nu este un medicament minune pentru combaterea Covidului și, de asemenea, că în nici un caz Ivermectina nu trebuie administrată înainte de autorizare.

Același medic Marinescu, probabil surprins de Mediafax fără lesă, declara, în urmă cu o lună: Ivermectina „are o acțiune chiar de la prima doză și, mai ales, în 48 de ore. Este un element important. E adevărat că nu avem suficiente date, e un medicament care a fost de uz veterinar în primă fază, folosit pentru bolile parazitare, doar că datele din diverse studii au arătat că are și acțiune antivirală la om”. Când a fost sinceră vedeta vaccinului, acum sau în urmă cu o lună?

Sau poate acum un an când același Marinescu susținea, poate tot cu sinceritate, că virusul Covid este „o idee mai agresiv” iar infecția cu virusul „se instalează ca o răceală și trece ca o răceală – cam în 95% din cazuri”.

Revenind la inimosul medic craiovean Ionache Alexie, care l-a salvat și pe jurnalistul Marius Tucă de Covid tot cu Ivermectina, vrem să mai amintim că a fost medicul personal al lui Michael Jackson, că l-a însănătoșit major și pe celebrul Mihai Neșu și că ultima oară când a venit în România a fost pentru a averiza statul român că un medicament pe care el îl cumpărase pentru spitalului lui cu 5 dolari în Las Vegas era achiziționat de Institutul Fundeni și Ministerul Sănătății cu de cel puțin patru ori mai mult. Cum nimeni nu a părut interesat de dezvăluirea reputatului medic, nici nu a mai revenit vreodată pe aici. Despre toate aceste fapte, precum și despre care este mai exact tratamentul profilactic cu Ivermectină, aflați din filmările de mai jos și din dialogul cu Marius Tucă de zilele acestea.

„Dacă aș fi președintele României, aș da un decret prezidențial pentru introducerea Ivermectinei imediat în tratamentul bolnavilor de COVID! S-ar salva sute de vieți”, îi spune medicul lui Marius Tucă, adăugând că ar trebui să i se elibereze de urgență lui Gigi Becali transportul cu Ivermectină blocat în vamă românească de mai mult timp, medicament pe care filantropul s-a oferit să-l dea gratuit în România.

Publicăm în baza articolului și protocolul stabilit de medicii americani pentru tratamentul cu Ivermectină mulțumindu-i medicului român din SUA pentru bunăvoința sa și dorința de a ajuta sistemului medical românesc căpușat de virușii „sponsorizaților” BigPharma.

Mihai Neșu despre medicul Ionache Alexie:

Reportaj despre Ionache Alexie, medicul personal al lui Michael Jackson:

Medicul Ionache Alexie cu Marius Tucă despre Ivermectină: