ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, minte încercând să-și ascundă vinovăția în cazul gravului accident de circulație pe care l-a provocat. Instituțiile statului trebuie să își facă treaba!” a transmis organizația societății civile FACIAS, citată de DC News

Organizația neguvernamentală a transmis public un Comunicat de presă: ”Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) solicită Poliției și Parchetului să cerceteze corect accidentul provocat de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei și să nu se lase influențate de funcțiile deținute în trecut și de relațiile pe care aceasta le mai are în instituțiile statului.

Fostul ministru al Justiției trebuie să răspundă pentru faptele sale.

Un om nevinovat se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit cu mașina de fostul ministru Monica Macovei.

Potrivit presei, Poliția Romana a constatat că Monica Macovei „nu a adaptat viteza la condițiile de drum” într-o curbă „deosebit de periculoasă la dreapta”. Apoi a „pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu motocicleta condusă regulamentar”.

Concluziile anchetei Poliției contrazic afirmațiile Monicăi Macovei care, fără urmă de umanitate și moralitate, a dat vina pe victimă. Macovei a susținut că motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii” și că ea nu a intrat pe contrasens.

Citiți POLIȚIȘTII dau dreptate ActiveNews: MONICA MACOVEI MINTE! Anchetatorii au demonstrat CU PROBE că impactul nu s-a petrecut cum susține fosta ministreasă, ci pe sensul de mers al motociclistului, ajuns în comă la spital în urma accidentului

Minciunile Monicăi Macovei sunt cu atât mai grave cu cât aceasta a deținut numeroase funcții publice, inclusiv pe aceea de ministru al Justiției, pozând ani întregi într-un model de cinste și corectitudine.”, conchide organizația.

Ce a transmis Monica Macovei după accident

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul să își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui” a scris Monica Macovei, pe Facebook, la 7 ore după accident. 

Accidentul a avut loc în 8 octombrie. În 11 octombrie, motociclistul a fost transferat, în stare gravă, de la spitalul din Constanța la Spitalul Floreasca din București. Anterior, bărbatul de 56 de ani fusese operat și se afla la Terapie Intensivă. El a suferit ”mai multe fracturi” în urma accidentului, conform informațiilor transmise presei. 

Vedeți Fotografiile de la locul accidentului o contrazic pe Monica Macovei: izbirea și rănirea gravă a motociclistului a avut loc pe contrasens și nu pe sensul ei de mers după cum a declarat. FOTO-EXPOZEU

Potrivit jurnalistului Răzvan Savaliuc de la Lumea Justiției, este vorba de un pompier de 56 ani, iesit de curand la pensie, care se zbate de cinci zile intre viata si moarte cu membrele inferioare si superioare fracturate, si cu grave fracturi la nivelul toracelui. A fost adus marti, in stare grava cu elicopterul, de la Mangalia, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, pentru a i se putea oferi ingrijiri speciale la terapie intensiva.

Citiți Motociclistul accidentat grav de Monica Macovei a fost transferat de urgență de la Constanța la Spitalul Floreasca din Capitală. Starea i s-a agravat. CUM S-A PETRECUT ACCIDENTUL: ANIMAȚIE GRAFICĂ care demonstrează MINCIUNA fostei șefe Soros. VIDEO 

De asemenea, în ziua în care bărbatul era transferat la București, ajungeau către presă primele concluzii ale anchetei Poliției și anume că ”în urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit că Monica Macovei ar fi intrat pe contrasens, încercând să taie curba, moment în care a lovit grav o motocicletă” scria antena3

În plus, conform informațiilor transmise, Poliția a chemat un expert la fața locului care a și formulat o concluzie preliminară, conform căreia fostul ministru al justiției nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum când a intrat în curbă, ajungând pe contrasens și lovind frontal motociclistul, transmit sursele citate

Nu este primul accident rutier în care este implicată Monica Macovei, după cum a scris și ActiveNews. DC News confirmă: Monica Macovei, chemată în instanță după un accident. ”Nu mai țin minte. Se ocupă avocatul”