ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea motociclistului rănit în accidentul de sămbâtă, în care a fost implicată Monica Macovei, este în continuare foarte gravă. Victima a fost transferată de urgență de la Constanța la Spitalul Floreasca din Capitală. După ultimele cercetări, polițiștii au stabilit că de vină pentru tragedie este fostul ministru al Justiției, informează ObservatorNews.

ActiveNews a arătat deja că MONICA MACOVEI MINTE! Anchetatorii au demonstrat CU PROBE că impactul nu s-a petrecut cum susține fosta ministreasă, ci pe sensul de mers al motociclistului, ajuns în comă la spital în urma accidentului

Echipa ObservatorNews a realizat și o animație grafică care reproduce cum s-a petrecut accidentul conform datelor furnizate de Poliție și probelor de la fața locului. ActiveNews este primul site din România care a evidențiat minciunile fostei ministrease instalată de Traian Băsescu și șefă a Rețelei Soros din România, aici:

Fotografiile de la locul accidentului o contrazic pe Monica Macovei: izbirea și rănirea gravă a motociclistului a avut loc pe contrasens și nu pe sensul ei de mers după cum a declarat. FOTO-EXPOZEU

 

Accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă, pe drumul național care leagă Mangalia de stațiunea 2 Mai. Imediat după impact, motociclistul în vârstă de 56 de ani a fost transportat la Spitalul din Constanța și internat la Terapie Intensivă. Duminică a fost operat și adus în stare stabilă. Era conștient. Ulterior, starea i s-a agravat, așa că a fost decis transferul, ne informează reporterii ObservatorNews.

Motociclistul, în stare gravă la spital

Andre Rotaru, reporter Observator: Bărbatul a fost adus astăzi cu un elicopter, aici, la Spitalul Floreasca din București, fiind în continuare în stare gravă, medicii au decis ca el să fie internat la Terapie Intensivă. Familia bărbatului nu a fost de acord ca medicii să ofere mai multe detalii despre starea lui de sănătate. 

În ziua accidentului, Monica Macovei susținea că nu este vinovată. A postat un mesaj pe Facebook în care spunea că nu ar fi pierdut controlul mașinii pentru nicio secundă, ci că motocicleta a intrat pe sensul ei de mers. Polițiștii spun altceva.

Andreea Filip, reporter Observator: Conform investigațiilor de la fața locului, Monica Macovei ar fi de vină. În această curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul volanului, ar fi pătruns pe contrasens unde l-a spulberat pe motociclistul care a fost lovit violent de parapet.

Risipite pe marginea drumului, mai sunt încă mărturii ale accidentului: oglinda, bucăți din motocicletă și chiar încălțămintea. Motociclistul este un fost angajat al ISU, în prezent pensionar.

Subliniem că fosta procuroare comunistă și ministră soroșistă a Justiției Monica Macovei a încercat să influențeze ancheta penală și opinia publică afirmând că victima este cea vinovată de propria ei vătămare, respectiv de producerea accidentului. Lumea Justiției deja relatează că „se încearcă o manevră cu dosarul privind accidentul rutier în care a fost implicată ministreasa Justiției de tristă amintire Monica Macovei”.

Fiul victimei, Alexandru Ilie, a postat pe un grup de motocicliști de pe Facebook un mesaj disperat, după ce a aflat de accident:

„Oameni buni, stie cineva despre accidentul moto in care a fost implicata Monica Macovei? Motociclistul este tatal meu si nu stiu nimic despre el. La spital nu imi raspunde nimeni. Va rog mult, orice informatie!”

Ulterior, acesta a adăugat:

„Oameni buni, tata este la terapie intensiva, urmatoarele zile sunt decisive. Este rau. Am vazut ca mi ati scris, va multumesc mult, dar este o nebunie totala. Acum plec din Spania si ma duc la el. Daca o sa fie mai bine, o sa scriu aici. Multa sanatate!”

Multă sănătate îi dorim și noi dlui Ilie, victima Monicăi Macovei!

VIDEO ObservatorNews: