ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tragedia actorului Toni Tecuceanu se repetă la 11 ani distanță. Și tot ca atunci, când s-a dovedit că Toni Tecuceanu nu a murit de nici un virus ci de o infecție contractată în spital, se bagă cu grație sub preș  adevăratul motiv al decesului actorului Bodgan Stanoevici, susținându-se că „a murit după ce s-a infectat cu covid”.

Actorul Bogdan Stanoevici, internat de aproape o lună la Terapie Intensivă, la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, a murit, marți.
 
 
Stanoevici ar fi avut o boală la plămâni, după care a ieșit pozitiv la testul covid, pe fondul înrăutățirii stării de sănătate. Aceasta i s-a agravat nu din cauza noului coronavirus, ci în urma unei infecții nosocomiale căpătată în spital. Începând cu jumătatea lunii decembrie, actorul a stat intubat, medicii încercând, prin diverse tratamente, să-i salveze viața.

Publicistul Iulian Capsali a profețit deznodământul tragic încă de atunci, comparând cazul lui Bogdan Stanoevici cu cel al actorului Toni Tecuceanu. Și faptul că decesul acestuia din urmă, în 2010, a fost pus de dr. Streinu-Cercel pe seama virusului AH1N1. De fapt, fosta vedetă de la ”Cronica Cârcotașilor”, a murit cu zile din cauza unui virus puternic contractat de la aparatele de ventilație din spital, așa cum continuă să suțină  rudele sale. 
 
Iulian Capsali a postat acum următorul mesaj:

A plecat la Domnul actorul Bogdan Stanoevici, ucis în spital de o infecție nosocomială. Nu a murit din cauza Covidului, așa cum declară ritos toată presa securistă infectată de propagandă! S-a zbătut între viață și moarte din cauza Clostridium difficilae, o bacterie intraspitalicească! Iar propaganda infectă joacă tontoroiul pe cadavrul lui, că, nu-i așa, nega măsurile catastrofale de restricții promovate de OMS (prelungirea politicii globaliste a Chinei comuniste și a corporatocrației Gates), preluate mot a mot de cozile de topor locale, care nu duc decât la dezastru social, sanitar, economic.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!”
 
Presa mituită de guvernele Orban-Cîțu nu putea rata ocazia de a prezenta cazul Stanoevici drept o nouă victimă a coronavirusului. Nicio vorbă despre infecția intraspitalicească, dar bombardament de acuzații la adresa „negaționistului” Stanoevici. 

Digi 24 face ce știe mai bine, aruncă cu zoaie: ”Stanoevici spunea că virusul care provoacă COVID-19 a fost creat în laborator. În luna mai a anului trecut, Bogdan Stanoevici a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest. Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos”.
 
Pentru cei care au uitat cazul Tecuceanu, amintim că familia actorului, decedat pe 5 ianuarie 2010, la Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș", l-a dat în judecată pe managerul instituției, Adrian Streinu-Cercel, acuzându-l că a făcut „declarații false” cu privire la cauzele decesului actorului. Adrian Streinu Cercel afirma public la acea vreme, în plină campanie de vaccinare impotriva A H1N1, că Toni Tecuceanu ar fi murit în urma unor complicații suferite după contractarea virusului gripei noi. 
 
Fratele actorului afirma încă de la început că decesul lui Toni a fost folosit pentru a promova vaccinarea împotriva virusului AHN1. De altfel, după moartea actorului și mediatizarea cazului, oamenii ajunseseră să formeze cozi interminabile în fața centrelor de vaccinare.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews