ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat ar fi „demontat”, joi, în cadrul unei conferințe de presă, un nou „fake news”, referitor la „vaccinul” anti-Covid. Anume că persoanele care își administrează serurile experimentale Covid pot dezvolta virusul HIV, ne „informează” presa de can-can.
 
Raed Arafat nu știm cum ar fi putut „demonta” un astfel de „fake-news” când specialitatea lui e cea de... brancardier. Nici nu știm dacă mai are drept de practică fostul absolvent de medicină din moment ce în ultimii ani s-a ocupat cu funcționăritul pe la case mai mari sau mai mici, de la PSD la PNL.
 
Pe temă abordată cu aplomb de Arafat, ActiveNews l-a publicat pe medicul Iulian Șerban, cu articolul Care este legătura între vaccinul pentru COVID și SIDA (AIDS) sindromul determinat de infecția cu virusul numit HIV.
 
Acesta a explicat foarte clar „că nici un vaccin nu poate infecta pe cineva cu HIV decât dacă flaconul sau seringa sunt contaminate cu acest virus, ceea ce este puțin probabil”.
 
În concluzie, explica acesta, declarația savantului Luc Montagnier care a inflamat lumea, făcută, se pare, cu puțin timp înainte de a muri, trebuie reformulată astfel: Dacă v-ați vaccinat pentru COVID-19, faceți o analiză a celulelor CD4 și dacă sunt scăzute, dați în judecată guvernul pentru că aveți un sindrom de imunodeficiență determinat de un vaccin obligatoriu!
 
Așadar nu este vorba că „vaccinul dă SIDA”, cum a trivializat Arafat, ci de fapt că sistemul imunitar al unor vaccinați cade brusc la pământ, la fel ca în cazul unor bolnavi de SIDA.
 
Exemplu cunoscut: președintele Parlamentului European, David Sassoli, bine vaccinat care a decedat brusc cu „o formă gravă de disfuncție anormală a sistemului imunitar”. Și mai sunt și alte exemple, inclusiv la noi, unde sunt însă bine înfășurate în adevărate fake-news de partid și de stat.
 
Arafat și Gheorghiță ar trebui poate să explice mai bine cum e cu miocarditele care afectează și inima și cordul și să ia notă că Armata Israeliană a dispus în ianuarie 2022 - cum ar veni luna trecută - instalarea de defibrilatoare în toate sălile de gimnastică ale Israeli Defense Force (IDF), după decesul „inexplicabil” al unui colonel de 42 de ani. Măsura a devenit deja obligatorie și în sălile de GYM și fitness ale civililor. Defribilatoare au fost instalate și în toate sinagogile din Ierusalim în august anul trecut. Și întreprinderi majore din Marea Britanie, aproape la fel de bine vaccinată ca Israel, au urmat exemplul israelian, de luna aceasta, prin instalarea de defribilatoare în toate locațiile Star Platforms, de exemplu.
 
Revenind la SIDA lui Arafat tot mai multe dovezi arată că „vaccinurile” împotriva coronavirusului din Wuhan (Covid-19) distrug sistemul imunitar al oamenilor de pretutindeni, scrie și Ethan Huff pe site-ul Natural News.

Sindromul imunodeficienței dobândite indus de vaccinul Covid-19, sau SIDAV, pare a fi unul dintre cele mai grave efecte adverse pe termen lung ale acestei injecții. În esență, „vaccinurile” distrug în timp sistemul imunitar al oamenilor, lăsându-i predispuși la infecții de tot felul, consideră publicația citată.
 
Problema nu este atât de mult scăderea în timp a eficienței injecțiilor, așa cum susțin unii, ci mai degrabă scăderea capacității sistemului imunitar. Injecțiile antigripale ale lui Fauci acționează ca o armă letală pentru sistemul imunitar, afirmă autorul citat în articolul pe care îl redăm aici tradus:
 
Eficiența injecțiilor este negativă sub aspectul protecției imunitare pe care o oferă. Datele arată că funcția imunitară suferă o scădere evidentă după injectare - exact opusul a ceea ce ar trebui să facă un vaccin.
 
„O eficiență a vaccinării de +50% ar însemna că cei complet vaccinați sunt cu 50% mai protejați împotriva Covid-19 decât cei nevaccinați”, arată Daily Exposé. „Cu alte cuvinte, persoanele complet vaccinate ar avea un sistem imunitar cu 50% mai capabil să facă față la Covid-19.”
 
Dar o eficiență a vaccinării de -50% ar însemna că cei nevaccinați sunt cu 50% mai protejați împotriva Covid-19 decât cei complet vaccinați. Cu alte cuvinte, capacitatea sistemului imunitar al celor vaccinați este cu 50% mai slabă decât capacitatea sistemului imunitar natural al celor nevaccinați. Prin urmare, vaccinurile Covid-19 deteriorează sistemul imunitar”.
 
În medie, unei persoane vaccinate cu două doze îi mai rămâne doar 35% din funcția imunitară.
 
Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie (UKHSA) publică săptămânal un raport de monitorizare a vaccinării, care conține date corespunzând unei perioade de patru săptămâni privind „cazurile”, spitalizările și decesele, în funcție de statusul vaccinal. Aceste rapoarte continuă să arate că persoanele cele mai afectate sunt cele complet vaccinate.
 
Cel mai recent raport arată clar că rata de incidență a cazurilor cea mai scăzută este la persoanele nevaccinate și cea mai ridicată, la cele vaccinate. Populația vaccinată cu 3 doze înregistrează un număr dublu de cazuri în comparație cu populația nevaccinată, în timp ce populația vaccinată cu 2 doze înregistrează un număr triplu de cazuri.
 
„Chiar și numai aceste date ar trebui să îi îngrijoreze profund până și pe cei mai înfocați susținători ai vaccinurilor”, scrie Exposé.
 
Folosind formula de eficacitate a vaccinului Pfizer, Exposé a constatat că eficiența reală a vaccinurilor este de -183%, în medie. Acest lucru este absolut uimitor și extrem de tulburător.
 

„Cea mai scăzută eficiență a vaccinului Covid-19 a fost observată în Anglia la grupa de vârstă 40-49 de ani, pe parcursul lunii ianuarie 2022, înregistrată la - 209,4%, iar grupa de vârstă 50-59 nu se află la mare distanță", s-a stabilit.
 
Datele din Marea Britanie arată chiar mai mult decât atât: cei complet vaccinați au acum o capacitate imunitară negativă. În medie, o persoană dublu-vaccinată din Anglia a ajuns la doar 35% din capacitatea sa imunitară normală, și continuă să scadă în timp.
 
Acest lucru înseamnă că persoanele complet vaccinate funcționează „pe bază de fum”, din punctul de vedere al capacității organismului lor de a lupta împotriva virusurilor, bacteriilor și chiar a cancerului.
 
Grupul cel mai defavorizat este din nou categoria de vârstă 40-49 de ani, care a înregistrat o capacitate imunitară -67,7% până la 30 ianuarie. Acest lucru dovedește că injecțiile Covid provoacă deteriorarea imunității naturale a oamenilor, continuând să se înrăutățească în timp.
 
„Eficiența reală a vaccinului Covid-19 pentru prevenirea mortalității în Anglia, în perioada 3 ianuarie-30 ianuarie 2022, a fost de -110,24% la persoanele cu vârsta peste 80 de ani, de -97% la persoanele cu vârsta cuprinsă între 70 și 79 de ani și de -98,14%, în medie, la toți adulții cu vârsta peste 18 ani”, arată Exposé.
 
Grupa de vârstă 70-79 de ani are acum o capacitate imunitară de -49,2 la sută, în timp ce persoanele de peste 80 de ani au o capacitate imunitară de -52,4 la sută.
 
„În ultima săptămână (din raport), încheiată în data de 21 ianuarie, persoanele complet vaccinate au prezentat un risc statistic de peste două ori mai mare de a muri din cauza Covid-19 decât cele nevaccinate", avertizează Exposé.