Mai multe Unități Media (UM), după ce au infestat publicul cu știrea falsă că Patriarhul va difuza enoriașilor broșurile de propagandă pentru vaccin - chestiune analizată și de noi, ieri, aici - au trecut la noi fronturi, în tentativa lor securistică de a se folosi de Biserică pentru a influența prin înșelătorii opinia credincioșilor. Astfel, am aflat din mai multe știri clonate de binecunoscutele UM-uri anticreștine - dintr-o dată preocupate de soarta creștinilor! - că Înalt Preasfințitul Teodosie și-ar fi schimbat opinia și acum este pro-vaccinuri. Noi ne îndoim profund ca de la difuzarea emisiunii de mai jos, de la Radio Dobrogea, realizat de Pr. Eugen Tănăsescu chiar de Sfântul Ioan Botezătorul, să-și fi schimbat Înaltul ierarh opiniile de bun simț, cum ar fi declarațiile din titlul sau acestea de mai jos:

„Unii spun dintr-o comanda să facem [vaccinul și să îndemnăm la vaccinare - n.n.]. Pentru avantaje, pentru a ne arăta noi mai învățați? Noi n-avem dreptul să atentăm la sănătatea oamenilor! Constatăm insistența politică pentru campanie. E prima dată când politicul se preocupă de sănătatea oamenilor.”

Dar așteptăm, desigur, clarificările Arhiepiscopului Tomisului promise pentru ziua de azi - cel puțin așa susțin UM-urile - urându-i totodată Părintelui Teodosie, la aniversarea sa onomastică de ieri, Întru mulți și binecuvântați ani de ocrotire spirituală!

UPDATE - IPS Teodosie confirmă ActiveNews: PERSONAL NU MĂ VACCINEZ! Către Unitățile de Media intrate în fibrilație vaccinală: "Ați spus că m-am schimbat...cu ce m-am schimbat?" - VIDEO INTEGRAL

 

Banda, vă rog: