ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adevaratul Bill Gates sau despre apariția filantrocapitalismului eugenist!

Un scurt documentar despre o parte din istoria ascunsă cu care s-a învăluit miliardarul globalist, în care ne este dezvăluită adevărata față a lui Bill Gates.

Vedeți și A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

Mini-documentarul este realizat de Dr. David E. Martin și îl prezintă pe adevăratul Bill Gates, despre care majoritatea oamenilor nu știu mai nimic, deoarece presa centrală internațională și națională (amintiți-vă cum se buluceau intelectualii la „Conferințele Microsoft”) este mituită chiar de către el sau tovarăși de-ai lui, ca George Soros.

În documentar au fost adunate mai multe clipuri video și câteva date de familie, cum ar fi faptul că părinții săi sunt implicați în Planificarea Parentală (Planned Parenthood). Tatăl său a fost CEO al Planned Parenthood și era foarte bogat, la fel ca și mama sa. Ambii erau implicați în eugenie/malthusianism,la fel ca fiul lor.

Citiți și Un rezumat fabulos relevă minciunile lui Bill Gates din cartea sa: Cum să prevenim următoarea pandemie. Gates este doar un magnat cu perspicacitate financiară, vândută drept filantropie

Mai jos, puțin umor: Kill Gates și Fraudci

Traducere: Ionel Trandafir