ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Anca Pandrea, în vârstă de 75 de ani, se află în izolare la domiciliu după ce a avut un rezultat pozitiv la testul Covid, informează Click.ro. Îndrăgita actriță din serialul „Numai iubirea”, difuzat cu ani în urmă de televiziunile private din România, a mai avut o stare de rău la începutul lunii septembrie, în urma căreia a ajuns la Urgențe, dar aceea nu s-a datorat noului coronavirus, după cum releva Impact.ro pe 9 septembrie. 

De data aceasta, partenera regretatului actor Iurie Darie are Covid-19 și se află de câteva zile în izolare la domiciliu, ceea ce înseamnă că are, deocamdată, o formă mai ușoară a bolii, care nu a necesitat spitalizare. Iată cum își explică ea pățania:

„Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer”, a povestit Anca Pandrea pentru Click.ro

În ciuda unor suferințe specifice vârstei, ea se bucură de susținerea prietenilor și chiar de ajutorul concret al celor mai săritori. De exemplu, filantropul George Becali i-a trimis medicamente cu care să depășească faza incipientă a bolii.

„Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău și sunt plină de vânătăi. (...) M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva și m-a ajutat cu medicamente”, a mărturisit actrița.
 

”Dumnezeu să-i dea sănătate! Acum sunt în carantină, până pe 4 noiembrie. Mi-a fost foarte rău. Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Îmi primul rând am trecut prin boală, stau în carantină.

Gigi mi-a dat un tratament, pe care l-am terminat. A fost drăguț și mi-a trimis medicamentele chiar în acea seară. M-a sunat, m-a întrebat dacă m-am vaccinat. I-am zis că nu. Mi-a spus nici să nu îl fac, că voi muri. E un om extraordinar și săritor”, a adăugat aceasta pentru Impact.ro.

 

George Becali a mai ajutat și alte vedete care au trecut prin boală: una dintre acestea a fost Monica Anghel, vaccinată și infectată, dar pusă pe picioare de Arbidolul și Ivermectina donate de patronul FCSB.