ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Marin, dublu vaccinată, a fost infectată cu coronavirus pentru a doua oară și a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, informează ȘtiripeSurse. Vedeta spune, pe pagina sa de Facebook, că a stat în carantină, iar în acest week-end a fost ultima zi de izolare. Nu e clar câte zile a stat vedeta în izolare. În Marea Britanie, autoritățile au suspendat și izolarea care se redusese la 5 zile.

În septembrie 2021, Andreea Marin anunța că are COVID-19, „o formă ușoară, pentru că era vaccinată”. Cu toate acestea a stat într-o izolare severă în propria casă.

Andreea Marin a dezvăluit în septembrie, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV (foto sus) că a fost infectată cu virusul SARS-COV-2 și a făcut boala Covidului deși s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-coronavirus, scrie Capital. Vedeta, care a spus că a avut COVID și n-a fost o plăcere, se alătura altor personalități dublu-vaccinate și infectate, ca Elena Merișoreanu, Monica Anghel, Sorin Oprescu sau Alexandru Arșinel. Artista Elena Merișoreanu a mărturisit că peste 50% din cei internați la Spitalul Matei Balș alături de ea sunt vaccinați. 

Tot la Prima TV vedeta a recunoscut în martie 2021 că s-a vaccinat cu AstraZeneca și a avut reacții adverse: „Am făcut vaccinul și, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile și două nopți. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă foarte puternică a fost. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face și rapelul”, a mai spus vedeta.

În august 2021 aceasta a dezvăluit într-o altă emisiune TV că a avut un preinfarct la volan motiv pentru pentru care a tras pe dreapta și a chemat SMURD-ul care a luat-o de pe stradă la spital. Medicii i-ar fi spus că e de la oboseală.

Acum, vedeta TV a contractat din nou virusul.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Supa asta simplă, sănătoasă și gustoasă cu legume, tăieței și pătrunjel parfumat proaspăt cules din grădina noastră cu miresme îmi amintește de supa mamei. Sunt atât de departe și, totuși, atât de aproape acele vremuri frumoase!

Azi e pentru mine ultima zi dintr-o nouă rundă de Covid - nu v-am spus, că nu e nevoie de îngrijorare în plus, avem cu toții destulă și eu sunt bine, nu au fost probleme mari de depășit - și am ales să fac supa mamei, pentru că mi-am amintit de ea ca de un balsam pentru mine, când eram copil bolnăvior. Mama mă făcea să cred că e cel mai bun medicament. Și așa și este, și azi cred că natura e vindecare înainte de toate.”, a scris vedeta publicând fotografia unei supe de casă.