ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a înviat!

Celebrul muzician Florin Chilian, cunoscut și pentru pozițiile sale tranșante în problemele spinoase ale României, ne-a făcut bucuria de a anunța, de Florii, că dorește să organizeze un concert de sprijin pentru ActiveNews, ca să nu se mai repete sincopa financiară prin care am trecut și din care am ieșit cu bine grație tuturor cititorilor și susținătorilor noștri, mulți anonimi, cărora le mulțumim din nou.

Horațiu Șerb de la binecunoscutul așezământ cultural bucureștean „La Copac” - Cârciumă de Jupâni - ne oferă spațiul de desfășurare.

Cu fondurile rezultate din concertul de binefacere al artistului Florin Chilian putem pune bazele pentru două noi proiecte ActiveNews: dezvoltarea unei aplicații ActiveNews pentru telefoane prin care am putea sări peste cenzura rețelelor sociale și un mini-studio TV pentru care Ion Cristoiu a donat deja, în premieră, un reflector profesional (vedeți video mai jos).

Concertul benevol de susținere a ActiveNews va avea loc așadar Vineri, 12 mai 2023, în grădina așezământului „La Copac” din str. Pitar Moș nr. 23, între orele 19 și 21. Event FB Aici.

PENTRU REZERVĂRI - 0722-704-445 - LA COPAC

Pentru cei care doresc să rezerve locuri pentru a participa la concertul de binefacere susținut de Florin Chilian pentru ActiveNews, o pot face printr-o donație minimă, recomandabilă, de 50 de lei, care se poate realiza prin plata online în contul nostru de PayPal, cu opțiunea (prin click pe săgeată dreapta) „Pentru Concert” sau cu plata prin virament bancar în contul nostru cu mențiunea „Donație Concert”, până pe 10 mai. Rezervările sunt necesare pentru că locurile sunt limitate iar numele donatorilor se vor regăsi la intrarea în grădina în care se desfășoară concertul.

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne vedem cât mai mulți pe 12 mai, alături de Florin Chilian.

În fond, va fi o mare întâlnire între prietenii ActiveNews. Poate facem un partid (e doar o glumă)!

Doamne, ajută!

VIDEO - Ion Cristoiu vorbește despre presa independentă din România și ajută din nou ActiveNews, pentru un mini-studio TV: