ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile au circulat pe internet zvonuri potrivit cărora patru piloți ai British Airways au murit și că British Airways poartă „discuții de criză” cu guvernul britanic în legătură cu aceste decese. În încercarea de a infirma aceste zvonuri, Reuters a publicat un articol de verificare a faptelor care confirmă, de fapt, decesul celor patru piloți, arată Natural News.


Reuters prezintă succesiunea evenimentelor:


Distribuit sub forma unei înregistrări vocale pe Facebook, Instagram și Twitter, un bărbat neidentificat spune că a vorbit cu un „prieten care este pilot BA” și explică faptul că „lucrurile o iau razna” după ce trei colegi piloți au decedat. Înregistrarea a fost cenzurată pe toate cele trei rețele de socializare.


„A murit al 3-lea pilot BA în ultimele 7 zile, da? Al treilea pilot mort în ultima săptămână!”, spune bărbatul care se aude în înregistrare. „Primii doi tipi aveau între 40 și 50 de ani; tipul ăsta, în jur de 30 de ani, perfect sănătos, fără afecțiuni preexistente. I se administrează a doua injecție și moare în câteva zile, exact la fel ca primii doi.


„Din această cauză, BA se află acum în discuții de criză cu guvernul pentru a decide dacă să permită piloților vaccinați să zboare. Problema este, bineînțeles, că aproximativ 80% - potrivit prietenului meu de la BA - 80-85% au fost injectați.”


Bărbatul continuă apoi spunând că doar „10% dintre piloți vor putea zbura”, catalogând această problemă ca fiind una „serioasă”.


Reuters continuă:


Pe Twitter, niște utilizatori au distribuit o fotografie cu ceea ce par a fi patru albume de condoleanțe alături de fotografii înrămate cu patru bărbați, într-o încăpere cu tematică British Airways. „Cred că au fost de fapt PATRU tineri piloți care au murit din cauza lui Maxine (acesta fiind, probabil, un termen înlocuitor pentru „vaccine”, în încercarea de a preîntâmpina cenzura garantată a rețelei Twitter - n.n.)”, a scris un utilizator Twitter.


Potrivit Reuters, care a contactat British Airways pentru a verifica informația, un purtător de cuvânt al companiei „a confirmat, însă, autenticitatea celor patru albume de condoleanțe, dat fiind că patru dintre piloții companiei au murit recent. „Gândurile noastre se îndreaptă către familiile și prietenii lor”, au declarat aceștia, adăugând că „nici unul dintre decese nu a avut legătură cu vaccinurile”. Ne întrebăm, la fel cum o făcea deunăzi „specialistul” Arafat, ce anume îl califică pe reprezentantul unei firme de transport să dea verdicte medicale privind cauza deceselor.


„British Airways, ca mai toate companiile aeriene, promovează agresiv vaccinurile Covid atât în cazul angajaților săi (inclusiv piloții), cât și al pasagerilor. La începutul acestui an, de exemplu, British Airways și-a lansat propriul pașaport de vaccinare”, amintește Natural News, care ține să mai facă o precizare:


„Potrivit Reuters, nu există nici un adevăr în afirmația potrivit căreia British Airways se află în „discuții de criză” cu guvernul britanic. Cu toate acestea, dacă ar avea loc astfel de discuții de criză, acestea ar fi, fără îndoială, clasificate ca fiind o chestiune de securitate națională, astfel încât Reuters nu ar fi fost oricum informată despre acest lucru. Asta nu înseamnă că acestea au loc, dar, dacă am învățat ceva în ultimele 18 luni, este că atunci când mass-media corporatistă controlată neagă lucruri despre Covid, înseamnă, de obicei, că informațiile sunt adevărate.”


Citiți și: O problemă nouă pentru persoanele vaccinate care vor să zboare cu avionul: CHEAGURILE DE SÂNGE! Există riscul AVC-ului în zbor. Agenția UE pentru Siguranța Aviației ar recomanda piloților să nu zboare câteva zile după vaccinarea Covid | ActiveNews