ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la Consiliul European unde se află, Klaus Iohannis, președintele vaccinaților (respectiv a puțin peste 20% din populație), a ținut să emită niște enormități transmise ca atare de Agerpres: "Știm din istoria pandemiilor că ele se produc în valuri și într-adevăr am avut și noi, din păcate, al treilea val destul de puternic, dar la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia. Acum, însă, faptul că avem așa puține cazuri nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare. Avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinței de vaccinare", a spus șeful statului înainte de reuniunea Consiliului European, întrebat cum poate fi impulsionată campania de vaccinare în contextul în care specialiștii vorbesc de un al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

"Cum ar fi să vaccinăm doar puțină lume și să ne trezim în octombrie sau în noiembrie cu un al patrulea valea, fiindcă virusul evoluează, vedem că apar tot la o lună, două noi forme ale virusului mai agresive, care se răspândesc mai ușor? Părerea mea în continuare, părerea mea sinceră este că fiecare român ar face bine să se vaccineze dacă nu vrea să ajungă la spital", a spus șeful statului de la Cotroceni. 

Dincolo de aberația cu succesul vaccinării prin nevaccinare, vedem că șeful de la Cotroceni se autoplagiază constant. Anul trecut de Sfintele Paști ne amenința că vom muri dacă vom lua lumina. Care este realitatea însă?

Dacă vom compara România cu Ucraina în datele oferite de Johns Hopkins University și OurWorldInData.org vom vedea cu ochii noștri minciuna cu succesul campaniei de vaccinare cât și realitatea privind morții din timpul vaccinării. Să luăm pe rând afirmațiile lui Iohannis:

Minciuna Nr. 1. „Succesul” campaniei de vaccinare de sute și sute de milioane de euro este vizibil în graficul următor. De astăzi, lui Iohannis ar trebui să i se zică domnul 22,8%:

Minciuna Nr. 2. Vaccinarea a oprit pandemia. FALS! Vom trata situația din România comparativ cu cea din Ucraina, țara vecină, unde - nu știm cum să explicăm ca să înțeleagă și Iohannis mai bine, așa că folosim graficul și majusculele - VACCINAREA SE RIDICĂ LA IMPRESIONANTUL PROCENT DE 1% (unu la sută)!

Veți vedea mai jos cum stau cazurile de Covid din România comparativ cu Ucraina dar și cazurile morților din această perioadă, deși la noi „vaccinarea a oprit pandemia” iar la ei, așa cum stă de altfel situația și la noi, imunitatea naturală a învins pandemia, așa numita „imunitate de turmă” pe care o explică foarte clar aici Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal "Sfântul Ierarh dr. Luca " Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău. Mai întâi, vaccinarea:

Minciuna Nr 3. La vaccinare sau la spital.

BILANȚUL „SIGURANȚEI” VACCINULUI în România, până la 6 iunie 2021 conform datelor INSP a fost de 28.407 de infectați post-vaccinare cu doza 1 sau 2 până pe 6 iunie, dintre care 555 de morți. INSP susține cu tărie - deși în țară se derulează de luni de zile anchete nefinalizate privind morții de după vaccin - că acești 555 de morți „nu sunt din cauza vaccinării”. Așa să fie?

Mai jos veți vedea:

1. Evoluția infectărilor de Covid în România și Ucraina, care este aproximativ LA FEL, indiferent de faptul că inconștientul Guvern din România a manipulat spre vaccinare 22,8% din națiune iar în Ucraina s-a vaccinat doar 1% din populație.

2. Cazurile de morți puși în cârca virusului Covid, care ne arată că în Ucraina, deși, repetăm, a fost vaccinată doar 1% din populație, SUNT MAI PUȚINE DECESE decât în România, în aceeași perioadă în care s-a pompat la greu pentru vaccinarea românilor adulți urmată - total iresponsabil, ca să nu spunem de-a dreptul criminal - de vaccinarea copiilor. Și atunci, adevărul este de fapt cel deja demonstrat de o analiză internațională în care ROMÂNIA apare ca exemplu negativ, într-o statistică mondială prin care se demonstrează că vaccinurile COVID duc la mai multe infectări și decese.

De fapt, cele 555 de decese post-vaccin din România s-ar fi putut evita, după cum arată graficele de mai jos, dacă și România ar fi ales să nu facă propagandă de stat deșănțată pentru niște produse experimentele, transformând românii în cobai, în porci de Guineea, și dacă i-ar fi lăsat liberi să se vaccineze, cum a făcut Ucraina, conform propriei lor voințe.

Graficele de mai jos demonstrează fără putință de tăgadă că vaccinarea nu a fost și nu este necesară.

1. Evoluția infectărilor de Covid în România (vaccinată 22,8%) și în Ucraina (vaccinată 1%):

 

 

2. Cazurile de morți puși în cârca virusului Covid în România vaccinată vs Ucraina nevaccinată: