ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un avion a aterizat de urgență după ce un incident grav a fost înregistrat la bord. Comandantul aeronavei și-a pierdut cunoștința în timpul zborului, au transmis agențiile de știri sămbătă, 25 martie 2023.

O aeronavă decolată de la Timișoara cu destinația Egipt a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni după ce unuia dintre piloții avionului i s-a făcut rău la bord, scrie EVZ.

Conform procedurilor Aviației Mondiale, în acest caz a fost eliberată de urgență una dintre piste pentru a permite avionului să aterizeze în condiții de siguranță.

În momentul când se afla deasupra Bulgariei, pilotul, mai exact comandantul aeronavei, a rămas într-o stare de inconștiență, și prin urmare a fost luată decizia ca aeronava să se întoarcă de urgență pe aeroportul din Otopeni, a transmis și Digi24. La fața locului au intervenit echipaje SMURD, după ce aeroportul a cerut intervenția acestora.

Pilotul de 30 de ani a primit îngrijiri la fața locului. Nu cunoaștem evoluția ulterioară a stării sale de sănătate.

În SUA, săptămâna trecută, un pilot a leșinat, la fel, la scurt timp după decolare, în dimineața zilei de 22 martie 2023. Se pare că aeronava avea un singur pilot și pasagerii au avut șansa viețiilor pentru că un alt pilot călătorea ca pasager, după cum au informat sursele americane: „Am fost anunțat de către pasagerii unui zbor Southwest cu plecare din Las Vegas că pilotul a intrat în incapacitate de muncă la scurt timp după decolare în această dimineață. El a fost scos din cabina de pilotaj și înlocuit de un pilot care nu era de la Southwest și care făcea naveta pe acel zbor. Acesta este acum al cincilea caz de incapacitate a unui pilot de care am cunoștință în ultimele două săptămâni.”

Dacă la noi al doilea pilot era la toaletă în timp ce comandantul avionului TAROM a intrat „într-o stare de inconștiență”, ce se întâmpla cu viețile celor 184 de pasageri și ale personalului navigant?

TAROM a comunicat:

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgență , conform procedurilor standard în astfel de situații. Menționăm că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă. Aeronava a aterziat în condiții de maximã siguranțã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală.”, a informat compania.

După care a încheiat oarecum cinic având în vedere că TAROM a susținut vaccinarea Covid cu seruri insuficient testate și drept urmare cu riscurile de rigoare: „Vă reamintim faptul că siguranța echipajelor și a pasagerilor TAROM a fost, este și va rămâne principalul nostru obiectiv.”

În ianuarie 2021 TAROM „informa” cu imaginea de mai sus:

„Dragi pasageri,

Vă informăm faptul că articolului 2 din Hotărârea nr. 4 din 18.01.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prevede că sunt exceptate de la măsura carantinei aplicabilă persoanelor care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic ridicat sau persoanelor contact direct ale unei persoane confirmate, acele persoane care au efectuat #vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2 inclusiv cea de a 2-a doză și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la administrarea celei de a 2-a doză până la data contactului direct sau până la data intrării în România. Dovada efectuării vaccinului, inclusiv data administrării celei de a 2-a doză se va realiza prin intermediul documentului emis de unitatea sanitară care l-a administrat, din România sau din afara țării.

Cu alte cuvinte, dacă ați administrat vaccinul împotriva COVID-19, atât prima doză, cât și rapelul, nu mai e nevoie de carantină.” - CEEA CE S-A DOVEDIT A FI O MARE MINCIUNĂ.

În schimb e nevoie, poate, de un control al „inimii și cordului”!

Citiți și Număr alarmant de piloți și însoțitori de zbor care au făcut recent STOP CARDIAC în timpul zborului și au MURIT SUBIT. Dr William Makis prezintă o LISTĂ lungă cu cele mai cunoscute cazuri. VIDEO cu Tucker Carlson