ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Astăzi, am intentat un proces împotriva guvernului japonez pentru anularea acțiunii administrative", a anunțat Dr. Masanori Fukushima în timpul unei conferințe de presă pe 2 februarie 2023. Deoarece Ministerul japonez al Sănătății refuză să recunoască legătura de cauzalitate dintre vaccinuri și decese, profesorul Fukushima și o echipă de cercetători au declarat că „nu au avut altă soluție decât să îndrăznească să întreprindă o acțiune în justițieÂ, relatează VigilantFox.

Masanori Fukushima este expert în boli infecțioase și profesor emerit la Universitatea din Kyoto - cu peste 25 de ani de experiență în oncologie. El a devoalat pericolele și ineficiența vaccinurilor și a condamnat public Ministerul Sănătății din Japonia la sfârșitul anului trecut într-o luare de poziție care a făcut înconjurul lumii. „Suneți idioți?” - a întrebat el revoltat funcționărimea Ministerului Sănătății, într-o dezbatere publică în care el prezenta dovezi irefutabile. „Au murit mii de oameni din cauza vaccinurilor!”, mai spunea el.
 
 
VIDEO cu anunțul despre acționarea Guvernului japonez în justiție:
 

„Astăzi, este o chestiune de o importanță fundamentală pentru guvernul japonez să colecteze și să dezvăluie în mod continuu date exacte", s-a exprimat profesorul Fukushima. „Cu toate acestea, am fost martor la recentul scandal de fraudă comis de Ministerul Sănătății".
 

 „Am ajuns să realizez că aceasta este o problemă gravă din punct de vedere istoric, care amenință însăși existența națiunii japoneze", a subliniat el. În calitate de medic și om de știință, nu am avut de ales decât să îndrăznesc să iau măsuri legale." Dr. Fukushima continuă, explicând importanța dezvăluirii oneste a datelor de sănătate publică.

„Nu mai este nevoie să spunem că este absolut important să dezvăluim date reale privind eficacitatea și siguranța vaccinării împotriva virusului COVID-19. Acest lucru se datorează faptului că astfel de date sunt direct legate de asistența medicală, de mijloacele de trai și de economia oamenilor. Prin urmare, cred că guvernul japonez, adică Ministerul Sănătății, trebuie să divulge aceste date în mod corespunzător publicului."

Profesorul Masanori Fukushima defalcă apoi câteva date surprinzătoare. „Aruncați o privire la datele pentru grupele de vârstă 65-69 și 70-79 de ani", a implorat el. „În mod surprinzător, numărul de noi infecții sau de cazuri pozitive la 100.000 de persoane este de patru ori mai mare pentru persoanele care au fost vaccinate de două ori, în comparație cu persoanele nevaccinate."
 

 „De asemenea, uitați-vă la datele furnizate de Consiliul consultativ în septembrie 2021", a invitat el. „Rata de mortalitate a persoanelor nevaccinate și ratele de mortalitate ale persoanelor vaccinate cu o doză și cu două doze au fost descrise în mod corespunzător. Conform descrierii cu roșu, vaccinarea a redus într-adevăr rata de mortalitate pentru cei cu vârsta de peste 65 de ani. Cu toate acestea, pentru toate vârstele, vaccinarea a demonstrat efectul opus, provocând rate mai mari de mortalitate. Acesta este un fenomen paradoxal", a afirmat el.


„Ca atare, datele privind ratele de mortalitate fuseseră deja publicate în documentele oficiale, până la urmă. Cu toate acestea, în datele de anul trecut, Ministerul Sănătății a șters toate aceste informații", a detestat Dr. Fukushima.
 

De fapt, vaccinarea a fost recomandată pe baza explicației că vaccinarea nu previne infecția, dar vaccinarea previne bolile grave și reduce rata mortalității." Cu toate acestea, a replicat Dr. Fukushima, „conform rezultatelor datelor publicate de Consiliul Consultativ în septembrie 2021, baza pentru recomandarea vaccinării pentru toate vârstele nu ar mai trebui să existe. În ciuda acestui fapt, Ministerul Sănătății a mers mai departe cu vaccinarea".

Și, ca atare, profesorul Fukushima consideră că situația este „o criză națională gravă". „Acesta este motivul pentru care am decis să intentez un proces împotriva guvernului în acest moment."