ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clinica Nera clădită prin râvna Profesorului Pavel Chirilă transmite următorul Comunicat important:

„Dragii noștri prieteni, pacienți, colaboratori,


Mai întâi de toate, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o de-a lungul timpului prin faptul că ați ales să urmați tratamentele de la Clinica Nera. Vă considerăm prietenii noștri și veți ocupa un loc esențial în inima noastră. Vă suntem recunoscători și ne bucurăm împreună cu dumneavoastră pentru acele nenumărate momente în care terapiile noastre v-au fost de folos.

Ne pare rău că acum trecem printr-o criză generată de valurile de fake-news orchestrate (sperăm, fără rea intenție) de unele canale de televiziune, însetate de senzațional, șoc și audiență vânată prin metode imorale. Ne cerem scuze că această criză de imagine afectează mai ales programele de tratament dedicate pacienților și activitatea profesională a angajaților noștri.

Dragii noștri, vă asigurăm că terapia hiperbară și Clinica Nera NU au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîțu-Stoian! Regretăm și deplângem dispariția domniei sale!

Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări și adevărul (obiectiv, științific) va ieși la lumină. Atunci, toți acești "balauri cu picioare de lut” (a se citi "fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceața la lumina soarelui. Iar noi, ca și dumneavoastră, vom fi și mai dedicați activității de recuperare a sănătații.

Vor realiza aceste televiziuni răul pe care l-au făcut? Nicidecum! Se vor asmuți asupra altui subiect, devorând cu lăcomie efectele titlurilor de tip "șoc și groază”.

Clinica Nera NU se închide! Activitatea nostră continuă cu încredere, determinare, tenacitate și mai ales DĂRUIRE ca și până acum.

Suntem aici pentru sănătatea pacienților noștri. Suntem aici pentru a îngriji cu smerenie minunea trupului viu - ca templu al Duhului Sfânt. Suntem aici ca să-i servim cu toate resursele noastre pe cei care ne trec pragul. Suntem aici ca să slujim OMULUI, acest miracol creat de Dumnezeu.

Vă mulțumim din suflet!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Citiți și  Oxigenul Hiperbar în terapia sindromului post-COVID-19. STUDIUOxigenul Hiperbar în terapia sindromului post-COVID-19. STUDIU

Cu privire la decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Clinica Nera transmisese și următorul Comunicat:

Cazul Petrică Mîțu Stoian: Tratamentului necontrolat cu anticoagulante a fost administrat înainte de sosirea la Clinică

„În urma decesului artistului Petrică Mîțu Stoian, eveniment nefericit care a întristat întreaga țară și a menționării instituției noastre în acest context, Clinica Nera se vede nevoită să facă anumite precizări.

Apreciem că cea mai mare parte a mass-media a prezentat cazul în mod obiectiv. Din păcate unele publicații au comunicat informații eronate, care se impun a fi corectate.

Astfel, Domnul Petre Mîțu-Stoian a sosit la Clinica Nera vineri 05.11.202,1 în jurul amiezii în vederea recuperării post covid, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii. În cadrul consultației preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune și oxigen, și s-a stabilit o cură de 15 ședințe de terapie cu începere de a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puțin prin complex și apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe parcursul acestei perioade.

Spre dimineață medicul a fost chemat pentru hemoptizie; domnul Petre Mîțu-Stoian a fost transportat cu salvarea  la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Oravița; acolo a primit tratament cu Oxigen și substanțe perfuzabile specifice care au oprit tusea și hemoptizia; pacientul s-a simțit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la clinica noastră, dar din prudență a acceptat să rămână pentru investigații suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reșița pentru evaluare imagistică.

Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la Spitalul Județean Reșița și că abia după ora 13:00 starea sa s-a agravat.

În ceea ce privește unele afirmații apărute, din necunoaștere sau ignoranță, în spațiul public, Clinica Nera face următoarele precizări:

Cllinica Nera nu administrează medicația cronică a pacienților, acest lucru este în responsabilitatea pacienților și a aparținătorilor. Tratamentul cu oxigen hiperbar, mai ales în dozele mici de testare a toleranței, nu poate crește valoarea INR (anticoagularea sângelui).

Eventualele barotraume ce pot fi posibil atribuite expunerii mediului hiperbar apar obligatoriu în timpul sau imediat după încheierea ședinței;

La valori INR 6-7, constatate la Spitalul Județean Reșița, hemoptizia poate apărea și spontan sau după un episod de tuse severă și reprezintă o complicație directă a tratamentului necontrolat cu anticoagulante, tratament administrat înainte de sosirea la Clinică.

Asa cum am aratat mai sus, Oxigenul are efect vaso-constructor, deci pacientul era in siguranta pe O2 nicidecum în pericol asa cum a lăsat să se înteleagă expresia „forțare de oxigen” apărută în presă. De altfel, în declaratia de după terapie a pacientului, domnul Petre Mîțu-Stoian, aparuta în presă, acesta s-a exprimat foarte clar: „Mă simt excelent”.

De la lansare, la Clinica Nera au fost tratate mai bine de 600 de persoane, cu un total de peste 4000 de terapii hiperbare efectuate.

Clinica Nera beneficiază de cel mai avansat sistem de tratament prin oxigenoterapie hiperbară și de personal profesionist calificat. Pacienții care au beneficiat de tratament la Clinica Nera au apreciat calitatea ireproșabilă a serviciilor oferite de profesioniștii în sănătate de la instituția noastră.

Atât pacienților cât și vizitatorilor noștri le dorim sănătate și putere.”

Citiți și Răsturnare de situație în cazul artistului Petrică Mîțu-Stoian, vaccinat cu schema completă: Ar fi murit de la o supradoză de ANTICOAGULANTE. Nimeni nu pare preocupat să cerceteze o posibilă legătură cu serurile experimentale Covid