ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Project Veritas a lansat o nouă înregistrare secretă cu Jordon Trishton Walker, Director de Cercetare și Dezvoltare, Operații Strategice și planificare științifică mARN al PFIZER, în care acesta recunoaște că Pfizer știe despre efectele adverse asupra sănătății reproductive a femeilor dar continuă EXPERIMENTUL ARNm. Mai mult, planurile Pfizer merg pe calea arătată de „conspiraționiști”, a MODIFICĂRILOR GENETICE. Directorul recunoaște că au loc experimente privind mutațiile virusului în laboratoarele Pfizer, pentru a produce apoi vaccinuri pentru variantele create. Walker dezvăluie că tehnologia ARNm se va muta la vaccinurile gripale și în oncologie, pentru EDITAREA GENELOR.
 

În a treia parte prezentată de Project Veritas din conversația cu un jurnalist sub acoperire, Walker recunoaște că ceva nu este în regulă atunci când analizează impactul vaccinului COVID.
 
„Există ceva în neregulă în ceea ce privește ciclurile menstruale. Deci, oamenii vor trebui să investigheze acest lucru mai departe”, a declarat Walker.

„Vaccinul nu ar fi trebui să interfereze cu sistemul reproductiv, cu axa hipotalamo - hipofizo - gonadică (HPG). Deci, nu știm cu adevărat ce se întâmplă... ”, a spus el. DE AICI POT APĂREA PROBLEME DE FERTILITATE, admite directorul Pfizer în conversația înregistrată în secret, cu camera ascunsă.

Directorul Pfizer pare să fie îngrijorat de faptul că, în timp, s-ar putea să se afle mai multe informații despre potențialele efecte secundare ale vaccinului COVID și demonstrează, încă o dată, caracterul EXPERIMENTAL al serului Covid care nici până la ora aceasta nu are cunoscute toate efectele adverse:

„Sper să nu aflăm că, de fapt, acest ARNm persistă în organism... pentru că trebuie să modifice ceva hormonal pentru a avea un impact asupra ciclurilor menstruale. Sau că toate generațiile următoare vor fi complet compromise. Îți poți imagina ce scandal va fi? Of, Doamne! Aș scoate din CV faptul că am lucrat la Pfizer”, a afirmat Walker.

„Atunci amploarea acestui scandal ar fi enormă”, spune el, susținând însă că Pfizer nu poate fi tras la răspundere pentru că oamenii și-au preluat singuri responsabilitatea serului experimental în momentul în care l-au primit. El mai admite și că au fost presiuni pentru a fi făcut vaccinul, altfel oamenii riscând să fie concediați. Dacă se va dovedi că vaccinul afectează iremediabil organismul uman „dimensiunea acestui scandal va fi enormă”, conchide ei
 
VIDEO tradus și subtitrat de Ionel Trandafir:
 
 
Vedeți și celălalte două părți aici:
 
 
Pe același subiect:
 
 
și