ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când o să le spuneți oamenilor adevărul?

Niciodată? De ce? Pentru că mergeți "in masă” la pușcărie (pe viață), dacă vorbiți?

Când o să vorbiți public despre valul de miocardite, despre tinerii (până în 30 de ani) care cad din picioare, ca secerați, pe terenurile de sport, în timp ce fac efort fizic, toți vaccinați cu trei doze de Pfizer?

Când o să vorbiți despre situațiile de cancer galopant (extrem de multe), sau de recidiva rapidă a cancerului in cazul celor vaccinați cu trei doze de Pfizer? Când o sa vorbiți public despre laptele matern al femeilor vaccinate, care conține toxine periculoase aduse sau produse de ser? Au apărut cazuri de leziuni hepatice in cazul acestor bebeluși? Când o să vorbiți despre ele?

Pfizer a atenționat (firav) asupra faptului ca nu recomandă vaccinarea femeilor însărcinate, însă propagandiștii „experți”, „eroii din linia întâi” (orbiți de bani) au zis că e „safe” - „sigur și eficient”.

Când o să aibă voie medicii (cei cu ajutorul cărora ați făcut pandemia, dându-le sporuri de 85% ca să tacă și multe alte beneficii) să vorbească public (și nu pe la „colț”, așa cum fac azi), despre legătura dintre serul experimental cu ARN si toate nenorocirile menționate mai sus?

Când o să le spuneti oamenilor că Pfizer a cerut tuturor statelor care au cumpărat serul său experimental să constituie de urgentă fonduri naționale de despăgubire a victimelor serului? Ce urmează să se întâmple cu cei vaccinați? De ce este nevoie de acest fond național de despăgubire?

De ce Pfizer a cerut unui tribunal federal din SUA 75 de ani de secretizare a tuturor documentelor privind aprobarea acestui vaccin?

De ce UE refuză sa informeze in mod transparent și public, negocierile prin mesagerie dintre președinta Comisiei, Ursula von der Leyer, și șeful Pfizer? Contractul dintre Pfizer și Uniunea Europeană a făcut din UE cel mai mare client din lume al companiei farmaceutice americane.

Mai clar: pe viața, sănătatea și banii europenilor președinta Comisiei Europene a negociat în privat (pe persoană fizică) cu firme private, achiziționarea de produse medicale, pe care apoi tot Comisia Europeană și statele membre prin mecanisme de constrângere (Certificatul Verde) le-au impus oamenilor, iar cei care au refuzat să le primească au fost sancționați prin restrângere de drepturi și libertăți.

Iar acum, când apar reacții adverse dure în cazul unora, din cauza acestui ser, toată lumea tace! Legătura între vaccin și toate aceste consecințe grave este făcută de către medici, însă doar „după perdea”!

Am o întrebare pentru toți cei care au făcut ample campanii în online pentru acest vaccin, pentru toți administratorii de firme private care au condiționat pastrarea locului de munca prin vaccinarea salariaților (deși România nu a avut cadru legal pentru așa ceva), pentru toți cei care au acordat discounturi la produse și servicii prin prezentarea certificatului de vaccinare:

”Sunteți „ok”? Aveți ceva pe suflet azi, sau …totul e „ok”? Nu vă apasă nimic?!”...

Numai bine și sanatate multă, tuturor!