ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Comisia Europeană a avertizat vineri asupra posibilității de a fi necesară în lunile următoare reintroducerea unor măsuri menite să încetinească răspândirea COVID-19, inclusiv purtarea măștii și limitarea reuniunilor, și a insistat asupra importanței vaccinării pentru a ține pandemia sub control, anticipând de asemenea că o provocare în acest sezon ar putea fi și gripa, pe lângă COVID-19, consemnează agenția EFE, potrivit agerpres, preluate de ȘtiripeSurse.

Pe lângă vaccinare, executivul comunitar subliniază și importanța „măsurilor non-farmaceutice'” pentru „frânarea pandemiei”, inclusiv purtarea măștii și limitarea reuniunilor. „Dacă astfel de măsuri se aplică înaintea sau la începutul următorului val, impactul lor va fi mai mare. Prin urmare, este posibil să fie nevoie de reintroducerea unor măsuri non-farmaceutice în lunile următoare”, anunță Comisia Europeană. 

Pericolul din mască de abia acum se vede, în plămânii celor autopsiați. PLASTIC ÎN PLĂMÂNI - STUDIU BRITANIC 

„Ultimii doi ani au demonstrat că UE se poate confrunta cu un nou val de COVID-19”, ce coincide cu revenirea din concedii, cu redeschiderea școlilor și scăderea temperaturilor, menționează executivul comunitar într-un raport asupra modului în care statele UE trebuie să se pregătească pentru a răspunde unei noi înmulțiri a cazurilor de COVID-19 ce ar putea surveni toamna aceasta și iarna care vine.

Citiți și În atenția miniștrilor Educației și Sănătății: Măștile nu protejează împotriva transmiterii virusului Covid-19. STUDIU CDC chestionat de New York Magazine

Prin urmare, Comisia Europeană recomandă statelor membre să continue campaniile de vaccinare '„folosind vaccinurile în prezent disponibile pentru a reduce spitalizările, îmbolnăvirile grave și decesele'”, iar pentru momentul când vor fi disponibile vaccinurile adaptate variantelor coronavirusului să se „dezvolte programe naționale de vaccinare care să descrie ce vaccinuri trebuie folosite pentru anumite grupuri de populație”, dând prioritate celor din categoriile de risc, precum vârstnicii, persoanele cu comorbidități sau cele imunodeprimate, potrivit surselor citate.

Peste 400 de studii științifice demonstrează eșecul lockdown-urilor, ineficiența purtării măștilor și închiderii școlilor și efectele devastatoare ale acestor măsuri. ARTICOLUL ANULUI

Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) a aprobat joi vaccinurile anti-COVID-19 produse de companiile Pfizer-BioNTech și Moderna care au fost adaptate pentru a oferi protecție împotriva Omicron, varianta coronavirusului SARS-CoV-2 devenită dominantă în această perioadă în Europa, susțin sursele citate.

Nu credem că e cazul să mai subliniem că nu este vorba de mască de protecție ci de mască de supunere.

Dr. Geanina Hagima: MĂȘTILE FACIALE – INUTILE, INEFICIENTE, NOCIVE. STUDIU Exclusiv ActiveNews 

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews