ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ORA 9 (ORA ROMÂNIEI) ORA 2 ÎN SUA - TRUMP ne ține în corzi cu transmisia în direct unde trebuie să apară din minut în minut!

Ora 9.20 - Din public se strigă: We want Trump! / Îl vrem pe Trump!

VINE. Se strigă USA, USA, USA! Trump susține că a câștigat în Georgia, Carolina de Nord și Pennsylvania, Michigan și Wisconsin, ceea ce îl face Președintele reales al SUA. Totodată, după ce averizase pe Twitter că nu va tolera nici o tentativă de furt, acum spune că e gata să meargă la Curtea Supremă în cazul votului prin coresponență. Vicepreședintele Mike Pence anunță și el Victoria. Așa să fie! Doamne, ajută! 

Transmisia în direct poate fi urmărită pe contul președintelui SUA de pe Facebook

ACTUALIZARE CRONOLOGICĂ CU TOT FILMUL NOPȚII ÎN DIRECT MAI JOS

Comitetul Național Republican și-a mutat sediul, în cursul serii de marți, dintr-o clădire guvernamentală într-o locație necunoscută, din motive de securitate, a anunțat un oficial republican, citat de Fox News.

Breitbart: Biden plănuiește mișcări agresive pentru a prelua controlul, dacă mass-media îl declară câștigător 

Washington se pregătește de protestele violente ale gherilelor urbane anti-Trump iar Serviciul Secret al Președintelui și-a triplat măsurile de siguranță în jurul Casei Albe.

AMPRENTA ANTIFA. Regie ocultă, banii lui Soros și filiera germană. Haosul provocat de protestele anti-viață din Polonia, copy-paste după violențele BLM 

Magazinele și-au acoperit deja vitrinele cu panouri de lemn, în așteptarea invaziei BLM.

FOTO/ VIDEO ALEGERI SUA. Trupele americane se pregătesc ca de invazie: Garda Națională patrulează cu blindate în Philadelphia și Chicago. Magazinele din Washington și NYC se baricadează de teama războiului urban al gherilelor Soros - BLM 

În cursul zilei, echipa lui Donald Trump a anunțat că președintele va urmări seara și noaptea alegerilor dintr-o "cameră de război" plasată în Eisenhower Executive Office Building, o clădire guvernamentală situată chiar lângă Casa Albă.

VIDEO. "Marea Resetare". Cine este în Conspirația Anti-Trump

"Stăm foarte bine pe tot cuprinsul țării. MULȚUMESC!", a scris președintele Trump pe FB și Twitter la ora locală 19.00, ora 2.00, ora României. Digi24 minte că Trump postează de la Casa Albă. De unde or știi? Iar și-a scos CTP capul greșit din vreun WC?

Vă vom ține la curent aici cu derularea votului și rezultatele alegerilor epocale, generale și prezidențiale, din Statele Unite ale Americii.

ACTUALIZARE. Ora 3.30 - Donald Trump câștigă primul stat swing - Florida. Trump era dat deja câștigător în Kentucky, Virginia de Vest și Oklahoma.

Ora 4.00 - Breitbart anunță primele rezultate, coroborate cu cele ale altor agenții de știri. Conform acestora, Trump este câștigător în următoarele state:

Biden a câștigat în New York și New Jersey dar acesta nu este o surpriză ținând cont de orientarea lor. În plus, și Hillary Clinton a câștigat la fel și tot a pierdut meciul cel mare.

Ora 4.30 - Alte agenții de presă confirmă harta Breitbart și anume că Trump a câștigat și Louisiana, Wyoming, Dakota de Nord și de Sud, care se adaugă la Indiana, Alabama, Mississippi, Tennessee, Arkansas, Louisiana, Nebraska, Nevada, Dakota de Sud, Dakota de Nord și Wyoming.

Ora 5.00 - Biden mai are următoarele state, pe lângă NY și NJ: Vermont, Virginia, Connecticut, Delaware, Maryland, Illionois,  Massachusetts, Rhode Island și New Mexico. Biden a avut episoade de confuzie până în ultima zi a campaniei. Ieri, și-a încurcat nepoatele și și-a prezentat un fiu care nu mai este...

Iată de ce ipoteza noastră pare și mai validă: SCENARIUL B. Kamala Harris ar putea fi primul președinte femeie și de culoare al Americii, cu Agendă pro-LGBT clară. Trump: În 2019 actuala vice a lui Biden a fost considerată cel mai progresist politician al anului

Ora 5.15 - Trump a câștigat și Nebraska și Kansas în timp ce Biden și-a adjudecat Colorado.

Ora 5.30 - În timp ce la Casele de pariuri cota lui Biden a scăzut vertiginos Fox News afirmă că este prea devreme pentru a anunța câștigătorul.

Ora 5.35 - Demonstranți BLM (cel puțin sub steag Black Lives Matter) sunt deja adunați în apropiere de Casa Albă, în Piața... BLM, că așa a vrut primaru' să-i zică.

Ora 5.40 - Surse Fox News afirmă că Democrații își vor menține controlul în Camera Deputaților în timp ce bătălia se mai duce încă pentru Senat.

Ora 5.45 - Mai multe surse de neștiri arată că Trump nu stă bine la capitolul electori. Astfel, Agerpres, citând astfel de nesurse, susține că Trump ar avea 89 de electori, în timp ce Biden a strâns 126 de electori. La aceeași ora Fox prezintă 133 pentru Biden și 115 pentru Trump. Puțin diferit... Și se va umple de electori când se anunță Texasul.

Ora 5.50 - Biden câștiga New Hampshire, Trump - Utah.

Ora 6.00 - La ora 6.00, ora României, Trump are aproximativ 51% și peste 46.000.000 de voturi și Biden circa 48% și puțin peste 43.500.000 de voturi. 1% e pierdut pe drum (cu libertarienii și verzii).

Ora 6.05 - Conform unei hărți Fox News, Biden a crescut brusc la 207 electori și Trump la 148. Sunt necesari 270 pentru asigurarea victoriei. De asemenea, Biden a luat Coasta de Vest, respectiv California (normal) - cu 55 de electori, de unde se și explică creșterea bruscă, cât și Oregon și Washington iar Trump a câștigat în Idaho, cu doar 4 electori (asta-i discriminare! :) ).

6.20 - Fox News prevede că Trump se va redresa cu 29 de electori din Florida după ce a pierdut Arizona în favoarea lui Biden. Echipa lui Trump contestă anunțul motivând că mai erau încă aproximativ 900.000 de voturi nenumărate.

6.30 - Aproape-aproape se poate constata cine va câștiga! În imagine Harta CNN și Harta Fox News "capturate" în același moment. Ochiometric, Trump are de luat vreo 120-130 (poate și mai bine) de electori în timp ce Biden doar 10 siguri și situația rămâne incertă în Nevada, Alaska și Hawaii unde sunt, însă, puțini electori. Dacă Hawaii merge la Biden din cauză de Obama, Alaska merge categoric la Trump pentru că acolo sunt oameni dintr-o bucată.

 

6.35 - Predicția ActiveNews - TRUMP CÂȘTIGĂ și la numărul de electori nu numai la cel de alegători! Doar dacă nu e furat, desigur.

7.00 - Șefu' a luat și statul-cheie Ohio și Texasul, după cum v-am spus.

7.10 - Tipul a luat și Missouri. Cum altfel?!

7.15 - Dacă Trump ia 300 de electori - așa cum pare din ce în ce mai posibil dacă se menține actuala tendință de creștere - și-l lasă chel pe Biden (pentru că urmează și ancheta asupra banilor de la ruși și chinezi) sper să ne dați și nouă o cafea bună că ne-am ținut companie toată noaptea. Apelați cu încredere butonul Susține ActiveNews!

7.20 - La CNN Trump tot n-a câștigat Texasul. Le merg sinapsele mai greu, ce să le faci?!

7.30 - Biden le-a luat pe-ale 10 voturi de electori de care vă ziceam, din Minnesota. Și la ce i-a folosit?

7.45 / 0.45 ora Coastei de Est a SUA - Biden iese primul cu un scurt discurs de mulțumire și o comite și acum: uită de Guvernator. Soția trebuie să-și ridice masca și să-i șoptească mai tare că e vorba de John, guvernatorul (video aici). Până la urma, din câte se vede, tot Kamala ajungea președinte!

Breitbart afirma ieri: Biden plănuiește mișcări agresive pentru a prelua controlul, dacă mass-media îl declară câștigător

7.55 - Președintele Trump a câștigat și Montana.

8.00 - Harta de la Ora 8.00 / 1.00 Ora Americii pe Coasta de Est. Victoria lui Trump nu mai poate fi contestată, după părerea noastră, dacă totul merge ca și până acum. Dar de acum vom vedea dacă Statul e mai tare decât Statul Paralel. Analiștii americani sunt încă în expectativă pentru Carolina de Nord și Georgia. Un singur vot ar putea înclina balanța de electori în direcția greșită. Să sperăm că nu se va întâmpla asta.



Trump a anunțat că va face un anunț în seara aceasta (pentru America). A big WIN! O mare VICTORIE!, a scris el.

ORA 9 (ORA ROMÂNIEI) ORA 2 ÎN SUA - TRUMP ne ține în corzi cu transmisia în direct unde trebuie să apară din minut în minut!

Ora 9.20 - Din public se strigă: We want Trump! / Îl vrem pe Trump!

VINE. Se strigă USA, USA, USA! Trump susține că a câștigat în Georgia, Carolina de Nord și Pennsylvania, Michigan și Wisconsin, ceea ce îl face Președintele reales al SUA. Totodată, după ce averizase pe Twitter că nu va tolera nici o tentativă de furt, acum spune că e gata să meargă la Curtea Supremă în cazul votului prin coresponență. Vicepreședintele MIke Pence anunță și el Victoria. Așa să fie! Doamne, ajută!