Pentru al patrulea an consectiv, Întâlnirea Tinerilor Ortodocși, organizată anul acesta la Iași, a adunat mii de tineri din țară și din afara granițelor, fiind unul dintre cele mai importante evenimente bisericești.  Cunoscutul prezentator de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, a fost unul din amfitrionii manifestării. La finalul celor trei zile de conferințe, dezbateri, ateliere și concerte și un impresionant Marș al Tinereții, Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj. Convins că despre ITO 2017 nu se va vorbi nicăieri în presa românească, Daniel Buzdugan dă un citat din Biblie:„ Cine se rușinează de Dumnezeu pe pământ și Dumnezeu se va rușina de el în Ceruri!”.

„Cine se rușinează de Dumnezeu pe pământ și Dumnezeu se va rușina de el in Ceruri!
Despre adunarea asta frumoasa de la Iasi ( ÎNTÂLNIREA TINERILOR ORTODOCȘI ) nu se va vorbi nicăieri in presa românească! 
Nici despre avioanele care zboară zilnic nu se pomenește deloc, numai atunci când se prăbușește vreunul apar toate televiziunile de știri, ca să numere morții! 
Eu zic că și viața trăită frumos merită arătată!”, a scris Daniel Buzdugan pe pagina sa de Facebook.


În prima zi a ITO 2017, vineri, 1 septembrie, Daniel Buzdugan a scris pe pagina sa de Facebook:  „Am avut bucuria de a deschide astăzi 1 Septembrie ( Anul Nou bisericesc), Întâlnirea Tinerilor Ortodocși de la Iași. Peste 7000 de tineri ortodocși din America, Africa, Europa și Asia au fost prezenți astăzi la Iași. 
Ne revedem mâine la Palas, la ora 18, cu parintele CONSTANTIN NECULA!”

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews