ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul medical principal al lui Biden, Anthony Fauci, a declarat marți, în cadrul emisiunii „The Beat”, de la MSNBC, că personalitățile din mass-media și politicienii care îl critică „ucid oameni”, potrivit Breitbart.

În timpul emisiunii sale de la Fox News Show, Tucker Carlson a spus despre Fauci: „A decis să desființeze unilateral Crăciunul”. El s-a referit la faptul că Fauci amenință că nu se va putea sărbători nici anul acesta Crăciunul în familie. Urmându-i recomandările, ca într-un teatru al absurdului, pentru sărbătoarea de Thanksgiving Comitatul Santa Cruz din California a introdus masca obligatorie în locuințele private indiferent de statutul de vaccinare al invitaților.
 
În timpul unui interviu acordat postului de televiziune OAN, și fostul consilier al administrației Trump, Peter Navarro, a declarat: „Vrem să-l dăm jos pe Fauci și să-l îmbrăcăm într-o salopetă portocalie”. Acesta se referea la faptul că deși Fauci a fost cercetat de Congres pentru mărturie mincinoasă în cazul combinațiilor sale de la Wuhan, el nu este încă deferit Justiției.
 
Practica de a pune la zid jurnaliștii și vocile libere dintr-o societate este specifică unei dictaturi. Ea a fost evidențiată și la noi, prin afirmația lui Cîțu că toți cei care contestă măsurile de restricții aberante ale Guvernului său sunt „teroriști”, cât și de Arafat, care a afirmat că nu ar mai trebui lăsați să vorbească la televiziuni cei care critică vaccinarea, chiar dacă sunt medici.