ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul medical principal al lui Biden, Anthony Fauci, a declarat marți, în cadrul emisiunii „The Beat”, de la MSNBC, că personalitățile din mass-media și politicienii care îl critică „ucid oameni”, potrivit Breitbart.

În timpul emisiunii sale de la Fox News Show, Tucker Carlson a spus despre Fauci: „A decis să desființeze unilateral Crăciunul”. El s-a referit la faptul că Fauci amenință că nu se va putea sărbători nici anul acesta Crăciunul în familie. Urmându-i recomandările, ca într-un teatru al absurdului, pentru sărbătoarea de Thanksgiving Comitatul Santa Cruz din California a introdus masca obligatorie în locuințele private indiferent de statutul de vaccinare al invitaților.
 
În timpul unui interviu acordat postului de televiziune OAN, și fostul consilier al administrației Trump, Peter Navarro, a declarat: „Vrem să-l dăm jos pe Fauci și să-l îmbrăcăm într-o salopetă portocalie”. Acesta se referea la faptul că deși Fauci a fost cercetat de Congres pentru mărturie mincinoasă în cazul combinațiilor sale de la Wuhan, el nu este încă deferit Justiției.
 
Practica de a pune la zid jurnaliștii și vocile libere dintr-o societate este specifică unei dictaturi. Ea a fost evidențiată și la noi, prin afirmația lui Cîțu că toți cei care contestă măsurile de restricții aberante ale Guvernului său sunt „teroriști”, cât și de Arafat, care a afirmat că nu ar mai trebui lăsați să vorbească la televiziuni cei care critică vaccinarea, chiar dacă sunt medici.
 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews