ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul comunei Sascut, Ioan Răuță, a murit astăzi. Surse apropiate familiei susțin ca edilul PSD suferea de cancer, relatează Ziarul de Bacău.

„Toți cei care doresc să fie alături de familie sunt așteptați în fiecare seară de stâlpi în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la ora 18.00 și duminică slujba înmormântării de la ora 12.00 (plecarea de acasă) și ora 13.00 la Biserica Sf. Ier. Nicolae Sascut – Schineni”, a anunțat familia primarului.
 

Prima oară a fost ales primar al Sascutului la vârsta de 40 de ani, în 1996. Au urmat trei mandate în fruntea uneia dintre celei mai mari comunități rurale din județ. Răuță a fost reales primar în 2016 și 2020 și, totodată,  a fost cunoscut drept unul dintre cei mai importanți fermieri din județul Bacău, conform sursei citate.
(Ioan Răuță) 
A murit primarul Ioan Răuță - Deșteptarea - Liderul presei băcăuane!

 
Tot astăzi, un angajat al Primăriei Târgu Jiu a murit subit. Sorin Găvănescu era salariat al compartimentului de Servicii Comunale si mai avea câțiva ani până la pensie. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de medicii spitalului din Târgu Jiu, scrie Express Gorj.

Și Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ARGEȘ a anunțat decesul subit al doctorului veterinar Terceanu Dumitru .

„RAMAS BUN, DRAGUL NOSTRU COLEG DR. TERCEANU DUMITRU
1955-2022
DSVSA Arges anunta cu deosebita tristate incetarea din viata a medicului veterinar de libera practica dr. Terceanu Dumitru, medicul cunoscut intre colegi drept doctorul cu cel mai frumos scris.
" Suntem profund indurerati ca unul dintre cei mai apreciati medici veterinari din judet a plecat la cer, lasand in urma multe regrete si lacrimi din partea colegilor.”
Suntem alaturi de familia indurerata, careia ii transmitem sincere condoleante!
Dumnezeu sa il aiba in paza!!!”, a scris DSVSA Argeș.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „DRUM LIN CĂTRE DUMNEZEU”