ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu cu mult timp în urmă a apărut un articol care a ajuns pe prima pagină a ziarelor conform căruia vaccinurile au salvat 20 de milioane de vieți.
 
Puteți verifica documentul AICI. 

Vizavi de acest subict, doctorul Aseem Malhotra a oferit un interviu pentru The Epoch Times, unde susține faptul că documentul în cauză nu este altceva decât un lucru prost făcut din punct de vedere al exigențelor științifice, și care nu are un alt scop decât acela de a promova vaccinul.
 
 

„Este cel mai slab nivel de calitate vreodată al dovezilor - extrapolări dintr-un studiu de modelare", a criticat Malhotra.

În timpul interviului a fost prezentat un studiu al domnului doctor privind dezinformarea și metodele de acțiune ale propagandei fasciste din perioada pandemiei COVID. 

Ulterior, el concluzionează că totul este doar ficțiune și praf în ochi. 

„Practic, este un rahat / bullshit! Hai să o numim pentru ceea ce este - un rahat. Este science-fiction. Este marketing. Este o fraudă", spune el, fiind prezent alături de Dr. Peter McCullough.
 
VIDEO: