ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doamna Dr. Geanina Hagima, medic primar de obstetrică-ginecologie, ne-a acordat un scurt interviu despre vaccinarea copiilor și a femeilor însărcinate cu ocazia protestului față de impunerea certificatului de vaccinare desfășurat în Piața Universității, sâmbătă, 30 octombrie 2021.

De asemenea, Dr. Geanina Hagima s-a raliat unui Apel internațional al medicilor din întreaga lume împotriva vaccinării forațate și, totodată, între altele, a opinat într-un studiu propriu că Vaccinurile anti-Covid SUNT CONTRAINDICATE GRAVIDELOR și mamelor care alăptează. Aflați aici DE CE. Opinia unui medic specialist adresată Societății de Obstetrică și Ginecologie din România.

Doamna doctor este co-semnatar al MANIFESTULUI INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii, alături de Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și alte sute de alți semnatari.

Am urmat îndemnul autorităților statului, cât și a celor bisericești, și ne-am consultat cu specialiștii, pentru cititorii ActiveNews. Să ascultăm sfatul medicului!

VIDEO: