ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta doctoriță Monica Pop aruncă în spațiul public o ipoteză năucitoare. Monica Pop susține că cei 4.500 de români care au făcut Covid-19 după vaccinare, l-au făcut chiar de la vaccin.

Dr. Monica Pop afirmă că medicii știu că vaccinurile pot provoca boala, însă ascund acest amănunt, informează Bugetul.ro.

„GREU DE INTELES DE CE UNII MEDICI NU SPUN ADEVARURI!

E FOARTE CLAR CA CEI 4500 CARE AU FACUTU COVID DUPA VACCINARE, L-AU FACUT DE LA VACCIN! STIE ORICE MEDIC CA VACCINURILE POT PROVOCA BOALA!

INSTRUITI-VĂ SI VETI VEDEA!

ROG AUTORITATILE SI COLEGII SA NU MAI SPUNĂ LUCRURI NEADEVARATE OAMENILOR , NU E MORAL SI NICI BENEFICA INDUCEREA IN EROARE!”, este mesajul publicat de doctorița Pop pe contul ei de Facebook.

Citiți NOI DOVEZI. Peste 500 de decese post-vaccin în Europa și peste 900 în America. În România subiectul e OMERTA. CIFRE și GRAFICE OFICIALE despre morți suspecte în urma vaccinurilor de Covid Pfizer/BioNTech și Moderna, din baze de date ale UE și SUA 

Cu privire la enormitatea interzicerii mărțișoarelor și a florilor în școli, de 1 și 8 martie, la ordinul lui Vlad Voiculescu, despre care a spus că este „un om care nu are nicio pregătire” dr. Monica Pop afirmă:

"FRUMOS CADOU" PENTRU ROMĂNI DE 1 SI 8 MARTIE !!!


INTERDICTIE (SAU RECOMANDARE NEGATIVA) TOTAL BOLNAVĂ PENTRU MARTISOARE SI FLORI IN SCOLI???!!! DOAMNE FERESTE !!! NEBUNI???!!!
 
STUDIILE COMUNICATE RECENT ARATĂ CLAR CĂ VIRUSUL NU SE TRANSMITE DE PE OBIECTE !!!!! SI ATUNCI???!!!
 
DE CE ATÎTA BATAIE DE JOC ??!!
 
SA DISPARĂ TOT CE E DELICAT SI SENSIBIL; UCIDEREA TRADITIILOR FRUMOASE SI BENEFICE PENTRU SUFLET, ASTA SE VREA???!!!
 
E oare posibil??!!
 
Se doreste pină si distrugerea unor obiceiuri frumoase, delicate, sufletesti??!! Nu ajunge ce-a fost de Paste si de Crăciun??!! Sărbători dragi, atît de așteptate de toti, DISTRUSE!
 
CIT Si DE CE SA MAI SUPORTE ROMÂNII TOT CE SE FACE PENTRU A LI SE ÎNGENUNCHEA SUFLETUL NAPASTUIT ???!!!”