ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„ZIUA ȘI DECESUL: Un nou deces în Vrancea în rândul cadrelor medicale active. Este al 12-lea deces în rândul asistenților/asistentelor medicale din Vrancea în ultimele 9 luni. O asemenea rată a mortalității în domeniul medical din județ nu a existat înainte de începerea campaniei de vaccinare.”, anunță Ediție de Vrancea.

Vedeți și Fenomenul morții subite face ravagii în România. După moartea adolescentului de 15 ani din Sebeș, o fată de 15 ani din județul Vrancea a murit în urma unui stop cardio-respirator

„O vom conduce pe ultimul drum pe cea care ne-a fost cea mai iubita mama, soție, bunica, sora și mătușa, din propria-i locuința spre biserica ortodoxa "Adormirea Maicii Domnului” din Bordestii de Sus, in data de 09.05.2023 ora 13:00.”, a scris familia acesteia.

„Cu nemărgintă durere în suflet vă anunțăm trecerea la cele veșnice a colegei noastre Emilia Negoescu, cea care va rămâne veșnic în amintirea noastră ca un un om cu suflet cald și mărinimos, al cărei zâmbet ne făcea întotdeauna ziua mai bună.
Transmitem pe această cale condolențele noastre familiei îndurerate!
Drum lin către îngeri! Dumnezeu să o odihnească în pace!”
, a anunțat și Spitalul Dumbrăveni.

În decembrie, aceasta deplângea pe pagina sa personală de Facebook moarte grăbită a unui prieten, Costică Horeangă, amintind versurile lui Adrian Păunescu - „Ne mor prietenii”. Este vorba de Medicul internist Costică Horeangă de la același Spital Dumbrăveni, decedat subit:


Dumnezeu să-i odihnească în pace!