ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, la ora 10.47, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o adolescentă de 15 ani cu epistaxis in localitatea Bălești. La solicitare s-a deplasat un echipaj Saj de urgență tip B 2 cu asistent din Substația Nănești .
 
La caz s-a deplasat și medicul de familie din localitate care constată că pacienta este inconștientă .La solicitare s-a deplasat și un echipaj Saj de urgență tip C2 cu medic. La sosirea primului echipaj de urgență s-a constatat că pacienta era în stop cardio respirator.
 
S- au început manevrele de resuscitare cardio respirator avansate continuate și după sosirea echipajului cu medic, dar fără rezultat pozitiv. S-a constatat decesul pacientei.

În urmă cu o zi, un adolescent în vârstă de 15 ani din municipiul Sebeș, județul Alba, a fost găsit fără viață de către membri ai familiei sale.