ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor, anunță Ministerul de Externe din Singapore, potrivit ȘtiripeSurse.

„Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România. Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României”, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, aceștia vor petrece regește în costisitorul séjour pseudo-diplomatic:
 
 

„Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitați la un banchet de stat de Halimah și Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.
 
În timp ce MAE tace chitic și nu transmite nici o fotografie sau știre de la fața locului, aflăm din comunicatele și fotografiile președinției că și Bogdan Aurescu s-a afundat în pernele avionului imperial cu care a călătorit Majestatea Sa Klaus I-ul, de la București la Sibiu, pe post de taxi, și de aici mai departe pe ruta Baku-Tokio-Singapore.