ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce ne-au cenzurat o postare despre un adevăr istoric - masacrarea românilor de către unguri la Ip și Treznea - cenzorii Facebook a ajuns să șteargă până și comentariile cititorilor la una dintre postările noastre de azi despre „incidentele” stradale subite, respectiv articolul Mamă de 35 de ani, căzută secerată pe stradă de mână cu copilul ei, pe care îl ducea la școală, în Iași - ACTUALIZARE: A MURIT! (foto).

Am încercat și noi ca administratori ai paginii ActiveNews să vizualizăm comentariile devenite invizibile tuturor cititorilor dar ne-a fost imposibil.

Reamintim că Facebook ne-a redus vizibilitatea cu circa 60%, afectându-ne major și veniturile, drept pentru care vă invităm călduros să accesați direct site-ul nostru ActiveNews și să vă abonați la Buletinul nostru și la  canalul de Telegram ActiveNews România, care a depășit recent 10.000 de abonați.

Vă mulțumim!

ACTUALIZARE. Situația se repetă și cu articolul despre moartea subită a voleibalistului constănțean: Moarte fulgerătoare: Un cunoscut voleibalist s-a stins subit, la doar 39 de ani. Sportivul constănțean Doru Ghimeș lasă în urmă doi copii. FOTO: